WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Jelikož nikdo neví jak to s tou dealerskou skutečně je tak proč ne.
Včerajšie prírastky, aj keď som ani len nedúfal, že sa k týmto dvom niekedy dopracujem, tak sa zadarilo.
U mňa sa týmto začali Vianoce, Ježiško sa musel zblázniť......
Veľká spokojnosť
(nefunkční link odstraněn adminem)
U mňa sa týmto začali Vianoce, Ježiško sa musel zblázniť......
Veľká spokojnosť

(nefunkční link odstraněn adminem)
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Maroš no co dodat??Parádní rozšíření sbírky,gratuluji
to noční Subo nemám ani já,za kolik by jsi tu rampu odpáral a prodal?? 

Díky Libore
, nechám si to prejsť hlavou 

Noční verze vypadají skvěle,škoda,že jsem tehdy když nečekaně vyšla zaváhal.Jenže já už spec. 2001 měl a do stejné se mě nechtělo investovat.Potvrdilo se jak je AA nevyzpytatelné.Dnes můžu jenom litovat,takže gratulace a tichá závist.
Díky páni 

Moje Audi Quattro doplněné o reklamu HB

pozn. nápisy na zadním křídle a čelním skle jsem zatím nechal původní bez písmen HB,jelikož jsem neměl odvahu to odřít(drží jak helvétská víra
)
pozn. nápisy na zadním křídle a čelním skle jsem zatím nechal původní bez písmen HB,jelikož jsem neměl odvahu to odřít(drží jak helvétská víra

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato,tož to je jiné kafe
U toho st.čísla verze z Acropolis ti myslím ještě chybí reklama Rothmans.To odstranění dekálu na skle a křídle se myslím dělá super jemným šmirglem pod vodou,popř. nějakou speciální vodičkou.Ale taky bych se musel poradit.Jinak ty obtisky jsou kvalitní??Nepraskají nebo špatně nedrží??

No na skle to odstraňovat jemným šmirglem-asi to nechám tak.Obtisky jsem aplikoval v sobotu a v něděli a zatím dobrý.Ale jestli to nepopraská za nějaký měsíc,či rok,to ukáže až čas.