Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
To IMPREZA-tak už se Ti to u mě štosuje

Parááda, už sa neviem dočkať, až budú doma
, len tak ďalej 

Aáá , tak už vím , pro koho je ten můj BÝVALÝ Focus. 

Všetko je odhalené, jáájDali.B píše:Aáá , tak už vím , pro koho je ten můj BÝVALÝ Focus.

No proč jsem ho pustil
Já mám Focusů i tak ještě dost. Sbírku neruším, ale trošku přeskupuju, ruším samostatnou kategorii WRC a rallyové auta zahrnu do podkolekcí v mé sbírce podle značek. Takže Imprezy k Subarkám, Focusy k Fordům atd. Stejně jako mám zařazeny třeba auta ze závodů sportovních vozů nebo formule. I tak mi ještě zbydou tyhle :
Tak ať máš z něj radost.

Tak ať máš z něj radost.

Radosť mám už teraz, väčšia bude keď bude doma, no ja by som taký kúsok pustil len keby som mal dva identické
Ak by si náhodou ešte preskupoval, a mal nejaký rally kus naviac, tak daj vedieť

Ak by si náhodou ešte preskupoval, a mal nejaký rally kus naviac, tak daj vedieť

...a na cestě je poslední letošní Lambo a to zelená verze Urraco z Nicecaru

Už čekám jen na rally verze Austin Healey od Kyosho na Alfy Romeo GT Am (AA). Jo a samozřejmě Na Otíky
(Apliny) A že by byli ještě letos Jaguáři E kupéčka?? Si nedělám radši naděje 

Už čekám jen na rally verze Austin Healey od Kyosho na Alfy Romeo GT Am (AA). Jo a samozřejmě Na Otíky

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Lambo pěkné,ale nevím,nějak mi k němu ta zelená barva nepasuje 

Nemysli si....já o té barvě hodně dlouho přemýšlel a utekly mi na eBay modré i červené za velice příznivou cenu, ale nakonec ta zelená zvítězila.....je přinejmenším zajímavá, neotřelá a pro Lambo netypická

Mám červené Urraco a přemýšlím,že ho prodám a půjdu taky do zelené-jelikož tomuto autu tato barva moc slušíhurvajs píše:Lambo pěkné,ale nevím,nějak mi k němu ta zelená barva nepasuje