Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Dneska mi dorazil (po Tatře a Ifě) třetí model ze serie nákladních aut - KrAZ 256. Po zhlédnutí ilustrační fotky na technickém listu jsem se těšil na model přesně v té kombinaci, ale v krabičce bylo něco trochu jiná specifikace - béžový sklápěč na silničních gumách. Jaké provedení došlo vám. Vzhledem k tomu, že mezi Ifou a Krazem jsem měl docela velkou časovou prodlevu, chci se zeptat, zda mi nezapomněli třeba nějaký model poslat. Bohužel nikde jsem nenašel seznam modelů vydaných v téhle serii u nás. Díky za vaše zkušenosti.
Ahoj tak mě zatím došly modely v tomto pořadí:
1. Tatra 148 S3
2. Ifa W50 L
3. Robur Garant 30K
4. Ifa S4000 SW7
5. Horch H3
6. Kraz 256 Mulden
Na netu se mi ještě neobjevilo co bude další model.
1. Tatra 148 S3
2. Ifa W50 L
3. Robur Garant 30K
4. Ifa S4000 SW7
5. Horch H3
6. Kraz 256 Mulden
Na netu se mi ještě neobjevilo co bude další model.
Já jsem si na německém ebay vydražil pneumatiky na Kraz. Vyrábí to nějaký Ukrajinec a stály mě 5 E. Bohužel poštovné bylo 10E. Prý jsou to pneu, kterými byly Kraz osazovány ve skutečnosti. Mají takový terénní vzorek. Tak čekám až dorazí.
Tak to jsem zvědavý, jak budou vypadat - ta sklápěčka by se mi rozhodně líbila víc na těch terénních kolech.
Jinak mám ještě dotaz pro odborníky - je velký rozdíl mezi typem 255B a 256 ? 

Tak nějak:
(nefunkční link odstraněn adminem)
(nefunkční link odstraněn adminem)
Začátkem dubna mě dorazila 148 za 99 kč a kupón se slevou na Ifu. Auto jsem neplatil, kupón jsem odeslal zpět a od této doby nic. Nějak tomu Atlasu přestávám rozumět.
Díky za fotky - kola vypadají dobře - škoda jen, že je to z ebay a tam nakupovat neumím (hlavně technicky - nemám pay pal
)

Pro LADA- nevím to jistě, ale neměl jsi založit účet? Používá se k tomu číslo na faktuře - č. zákazníka- příklad: 62.658.823/6/03 no a k tomu účtu použiješ čísla : zase příklad 626588236, lomítka a poslední dvojčíslí se nepoužije. To Tvoje číslo máš na první faktuře. U mně to taky nešlo hned na poprvé ale chce to zkoušet. No a když máš založený účet, tam už jsou všechny informace a Tobě a Tvých kolekcích.
tak mě zatím Kraz nedorazil...
Doufám, že se mi během dovolené neztratí... 
Jinak mne mrzí, že se zatím ani v Německu neobjevila avizovaná Ifa G5, můj otec s ní jezdil...

Jinak mne mrzí, že se zatím ani v Německu neobjevila avizovaná Ifa G5, můj otec s ní jezdil...
Účet mám založenej už při RTO, Tatra se mě tam objevuje, ale dále se nic neděje. Už to přestávám řešit.