nOstalgia

Odpovědět
BaRT
Site Admin

Re: nOstalgia

Příspěvek od BaRT »

Tak ti ho Leon pošle do ČR :-)
Sbírka modelů Citroën

LeonCupraR

Příspěvek od LeonCupraR »

No, celkom ma zaujala tá info, že je s licenciou problém iba pre ČR :?: Predpokladal som, že je to plošne.

Paganini
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Paganini »

Starší modely Škoda jsou chráněny většinou jen v ČR (možná i na Slovensku), a to prostorovou ochrannou známkou.

FKS

Příspěvek od FKS »

Zajímalo by mne, jestli Škoda Auto tu 130 RS od FOXu blokuje v ČR absolutně nebo se jen nemohou dohodnout na výši licenčního poplatku. Kolik ten poplatek může být, myslím, že to obecně nebývá tolik, tipnul bych tak 5 % ceny modelu, což bývá běžná sazba licencí za nějaké know-how nebo využití obchodního jména. Takže spíš to asi nechtěji povolit vůbec, vypadá to, že tam má Abrex silnou protekci. Čili si zapamatujte, pro škodovky do Polska a Maďarska, pro tatrovky do Německa a Francie, to má přece logiku...

No tak alespoň bude mít Leon kšeft, myslím, že jen tady na fóru bude plno zájemců:-)

Barťák

Příspěvek od Barťák »

co říkáte na nové limitované modely VB od Foxtoys???já sem spokojenej,jen Lada 2104 má znak vzhůru nohama,ale je to aspon plachetnice na volze a ne jelen jak u 2103ky :D

jau

Příspěvek od jau »

Fakt, aj moja 2104 ma znak naopak. To som si nevsimol :o Ale aspon sa to vyrovnalo s Tatrou 613, ktora mala naopak nalepenu prednu stopku.
2104 je paradna, prijemne ma prekvapila. Zo 613 som ale trocha sklamany. Mohla byt lepsia. Moja ma velmi tenku vrstvu farby a na hranach presvita sedy kov. Takze napr. na hranach prednej kapoty a na streche mam sede pruhy. A napr. predne smerovky su dost velke na to, aby si zasluzili samostatny diel. Ist dokaze urobit aj lepsie modely a Tatrovka by si zasluzila trocha lepsiu kvalitu.

FKS

Příspěvek od FKS »

Já jsem původně T613 VB kupovat nechtěl, z limitek Foxtoys jsem koupil jen hnědou T77, ale když jsem byl v obchodě a prohlédnul jsem si ji zblízka, tak se mi tak líbila, že jsem ji koupil:-) Teď jsem na ni koukal, hrana na střeše opravdu trochu prosvítá, ale vypadá to jako nějaká lišta (kterou ale T613 nemá), tak to ani nepůsobí rušivě. Jako celek teda spokojenost, ale je pravda, že za 950 Kč by model takový nedostatky nemusel mít. Je to prostě dotaženější verze té ošizené z Kultovek, takže model vypadá o dost líp, pěkný jsou ty antény, majáky a lepty. Ale i Kultovka se dá doladit, když se dodělá barevný interiér, chybějící chromový lišty, dobarví se vnitřky předních světel, přední mlhovky a zadní světla, tak je to taky super model, který neudělá ostudu ani vedle "plné" verze VB. Těším se i na standardní IST verzi v barvě champagne, do tý taky určitě půjdu:-)

hurvajs
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od hurvajs »

tak mi přibyl další "black papaláš" Čajka :)
zde pohromadě s ostatníma
(nefunkční link odstraněn adminem)

jau

Příspěvek od jau »

Premium Classixxs uz na svojich strankach posunulo vydanie Tatroviek na rok 2012. To je dost siroky interval. Skoda ze nieco nestihnu vyrobit uz tento rok. A doplnili, ze ich robia v spolupraci s FoxToys.
Teraz vyznieva dost zvlastne ta akcia zo zaciatku roka, ked sa dalo predobjednat tieto modely, ale bolo treba zaplatit zalohu.
By ma zaujimalo ci budu tieto Tatrovky vyrobene exkluzivne pre FT alebo len v spolupraci s FT. Ak si ich nechala vyrobit FT pre seba, tak potom nerozumiem tomu, ze ich ponuka aj Premium Clasixxs na svojich strankach a aj dalsie obchody po celom svete. Zeby len informacny sum?

Barťák

Příspěvek od Barťák »

kolegové prosím vás o radu,napište sem odkaz na oficiální stránky Premium Classixxs, nějak se mi nedaří je najít.Děkuju moc!!! ;)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“