Editions Atlas Collections 1:43

Odpovědět
carabo

Re: Editions Atlas Collections 1:43

Příspěvek od carabo »

Zladili nás z nemeckou seriou a tie modely, čo sme doteraz nedostali budu akoposledné takže liaz bude nakonci.

Pavel Rajm

Příspěvek od Pavel Rajm »

Ahoj všem !
S tím sladěním s německou sérií to asi nebude tak horké, dnes mi jako další model po HORCH H3 naskočil ve výpisu zasílaných modelů KRAZ 256.
Pavel.

Scout

Příspěvek od Scout »

Ahoj, taky mě dneska naskočil ve výpisu KRAZ.

Martin_Happy

Příspěvek od Martin_Happy »

mě taky, hurááá, budu mít KRAZ. Ten sem chtěl mít, si můžu nafotiti diorámko ve stylu flmu Trassa. I když nemám ani policejní Volhu, ani UAZ sanitku, ale jen civilní verze
Rally 1:43, Dreamgarage 1:18

carabo

Příspěvek od carabo »

Mne nabehol Jelcz takže asi tych jelczov tolko vyrobených nebude aby sa ušlo každému a Kraza už doma mám. Mno nevadí aj tak si myslím, že zladia všetkých až zistia presný počet odberateľov.

Karlosek

Příspěvek od Karlosek »

U mně taky KRATZ

JanoZberatel

Příspěvek od JanoZberatel »

Ja budem mať jelcza, toho si nechám. No nepáči sa mi Csepel a Horch H3 kotré mám doma tiež. AK by niekto mal záujem, dajte vedieť.

jozefbicar

Příspěvek od jozefbicar »

Zdravím Priatelia....

Vcera som sa cely cas s tym kodom ktory je tu, pokusal dostat na stranku order-atlas.com ale neviem ci som fakt blby no mne nefunguje....
mam tri prohlizece stranok a ani na jednom sa ta stranka neda otvorit...neviete kde je chyba? alebo co robim zle....
Vdaka...

carabo

Příspěvek od carabo »

Zdravím Jozef

Klikni si na tento odkaz: (nefunkční link odstraněn adminem) tam si vyber kolekciu, ktorú chceš odoberať a vyplň udaje, ktoré sú od teba požadované. Ja som bral odtial, všetko funguje a hneď po vyplnení objednavky Ti musí prisť potvrdzujúci mail. Potom už len čakať kedy dojde model. To je všetko čo Ti treba.

jozefbicar

Příspěvek od jozefbicar »

Carabo...
Vdaka za radu, presne tak som to spravil v pondelok som to objednal...potvrdzujuci mail prisiel ale ja som cakal ze pride aj nejake cislo pod ktorym sa prihlasim v maili bolo napisane ze v najblizsich dnoch mi pride mail z identifikacnym cislom pod ktorym sa prihlasim.....
no zatial nic neprislo....
tak preto som to skusal aj cez ten kod, ale ked pises ze treba cakat tak budem cakat....mozno sa nieco objavi....
Vdaka

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“