Na youtube.com se objevilo video,kde už je model nové Škody Rapid.Už se na model těším a možná si ho pořídím i v barvě toho z videa.Jen mi zarazilo,že model nemá černě lakovaný sloupek v okně zadních bočních dveřích. http://www.youtube.com/watch?v=MwRpMeUL ... r_embedded
Rapid vypadá pěkně, snad bude i kvalita na dříve obvyklém standardu. Takže modely už jsou a Škodovka je rozdává novinářům, akorát s běžným prodejem dělají tajnosti... Škodovka asi má nějakou dobu exkluzivitu a do běžného prodeje modely nepustí (nevím proč). Řekl bych, že nebudou rozdávat nějaké nefinální verze, takže model na videu bude finální. Čili na tom sloupku a rámu dveří ušetřili pár halířů...
Dneska jsem se byl podívat v Pompu,jestli zase nemají nějaký slevy na modely od Abrexu.Neměli,ale překvapilo mi,že Škoda Citigo v měřítku 1:72 má lepší zpracování než v 1:43.Nemělo by to být naopak ?
Tak už je asi jasné, co bude ta druhá slibovaná novinka kromě Rapida - Š110L autoškola, viz hlavní stránka Abrexu: Vážení přátelé,
na přelom srpna a září pro vás připravujeme další limitované edice vozů autoškoly. Na fotografii vidíte poslední předsériové provedení Škody 110L.
Přejeme příjemný zbytek prázdnin.
Váš Abrex
Mám takový pocit, že by si tyhle "novinky" už mohli strčit do .... . Za poslední půl roku mají jenom spoustu řečí a skutek utek. Nevěřím, že by do konce roku stihly všechno co naslibovali. To bych asi považoval za halucinaci.
Tak jsem se včera dostal na firemní prodejnu Abrexu a hodně se zpožděním jsem si konečně koupit Citigo. Vybrat model, na kterém nic není je problém. Vybíral jsem ze šesti. Přednísvětla vylezlý, lak s peckami, špatně lakované zrcátka, ...
Podařilo se mi ale zjistit nějaké informace.
Podle prodejce by se měla Škoda 110R objevit na přelomu září/říjen. Tedy snad. Neznělo to moc přesvědčivě. Taky by mělo v brzké době přijít Citigo v provedení 3-dvéř. A samozřejmě nový Rapid přijde zároveň s jeho uvedením na trh. Jinak to vypadá, že kromě tohohle nic nového nějakou dobu nebude. Škoda 130RS by měla být až po novém roce.
Vůbec nic k 1201, Pick-upu. Takže to asi bude ještě za dýl.