. Ale stojí ma to veľa premáhania aby som ich nekúpil, no povedal som si, keď oni s*** na nás, tak ja s***** na nich  a nedám im ani korunu
 . Ale stojí ma to veľa premáhania aby som ich nekúpil, no povedal som si, keď oni s*** na nás, tak ja s***** na nich  a nedám im ani korunu   aj keď tieto modely veľmi chcem.
  aj keď tieto modely veľmi chcem.Pardón, že som takto sprostý, ale už na "kvalitu" Abrexu nemám sily

. Ale stojí ma to veľa premáhania aby som ich nekúpil, no povedal som si, keď oni s*** na nás, tak ja s***** na nich  a nedám im ani korunu
 . Ale stojí ma to veľa premáhania aby som ich nekúpil, no povedal som si, keď oni s*** na nás, tak ja s***** na nich  a nedám im ani korunu   aj keď tieto modely veľmi chcem.
  aj keď tieto modely veľmi chcem.

) vychrlí před Vánoci, nebo ty modely slíbené na 2012 nestihne.
 ) vychrlí před Vánoci, nebo ty modely slíbené na 2012 nestihne. . Tiež by ma potešilo niečo staršie napr. tie 1201 by mohli už byť, predpokladám, že 130 a 110R si nechajú na vianoce ako tohtoročný trhák.
 . Tiež by ma potešilo niečo staršie napr. tie 1201 by mohli už byť, predpokladám, že 130 a 110R si nechajú na vianoce ako tohtoročný trhák.