když jsem dnes detailněji zkoumal model mého VB žigulíka tak sem zjistil,že má ve znaku místo plachetnice na Volze znak jelena od GazePaganini píše:Dnes mi dorazila od Foxu Lada VAZ 2103 VB 1980 M 1:43. A je to plnohodnotné IXO ve stejné kvalitě jako starší ...
nOstalgia
Re: nOstalgia
tak tohle je smutný,takovejch krásnejch kousků.hlavně ty T-603 a 613,nejedná se sice o modely ale je to docela zajímavé. http://usti.idnes.cz/obrazem-hledat-his ... zpravy_oks
Ty fotky má luxusní, docela bych se tam zajel juknout, řeknu přítelkyni že ji vezmu na výstavu fotografii, to ši šplhnu.
Sbírka modelů Citroën
Na žigula jsem koukal ve foxu, docela se mě líbil a asi si ho taky nadělim k ježichovi.
Tenhle fotgraf byl loni někde v časopise a nad jeho fotkama sem fakt slintal..popisoval tam jak se dostává k těm vrakům, jak jsou majitelé mnohdy ,,příjemní" a tak..je to pěkný ale smutný..
Tenhle fotgraf byl loni někde v časopise a nad jeho fotkama sem fakt slintal..popisoval tam jak se dostává k těm vrakům, jak jsou majitelé mnohdy ,,příjemní" a tak..je to pěkný ale smutný..
mně je těch aut líto,hlavně těch československých
hlavně ty Tatry,však by ještě šli zachránit,aspon něco...
už vám někomu přišel z Foxtoys Žigulík VB v 1/18???
-
DavidHodan
Zde je vyjádření : " Dobrý den,
omlouváme se, momentálně to řešíme, u výrobce je bohužel nějaký problém
s výrobou.
S pozdravem
M. Kot, Fox toys " .
omlouváme se, momentálně to řešíme, u výrobce je bohužel nějaký problém
s výrobou.
S pozdravem
M. Kot, Fox toys " .
Zil 111 od Norevu zo serie auta prezidentov
Volga Gaz M22 pick up "Merry Christmas"
Výrobce: NEO MODELS
Barva bílá. Limitovaný model vydaný k výročí Vánoc! Speciální verze pro ruský trh, pro celou Evropu bylo dodáno pouze 50 kusů!!!

FoxToys:
(nefunkční link odstraněn adminem)
350ks limitka červená:
Výrobce: NEO MODELS
Barva bílá. Limitovaný model vydaný k výročí Vánoc! Speciální verze pro ruský trh, pro celou Evropu bylo dodáno pouze 50 kusů!!!

FoxToys:
350ks limitka červená:
Sbírka modelů Citroën