Znovu ne.Barťák píše:to by mělo být znovu na prodej na FX???
nOstalgia
-
Fricoolinek
Re: nOstalgia
škoda,ale beru ho.žigulík to je moje srdeční záležitost
kde si našel ty fotky???
-
Fricoolinek
Škoda
? Vždyť to by snad mělo bejt dobře, že je to osmnáctka, ne?
Fotky vlastní ze stánku Foxů na Model Hobby.
Fotky vlastní ze stánku Foxů na Model Hobby.
-
LeonCupraR
Ten žigulík VB v 1:18 bude model od IXA-IST, mají ho v tomto měřítku katalogu (civilní verzi, VB bude zakázka od Foxu), master byl vidět na fotkách z Norimberku. Ale někdo prostě 1:18 nepreferuje, já třeba taky ne.
-
Fricoolinek
Je to tak, jak píše FKS. Otevírací kufr, motor, přední dveře, zadní bohužel ne-e.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Já už se teda těším
Já už se teda těším
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Fricoolinku proč to nedáš na foru do sekce 1/18??Jak to máme poznat??
Fricoolinek píše:
Znovu ne.Důvod: Tohle je OSMNÁCTKA!
-
Fricoolinek
To je jednoduché: "nOstalgik" zná prakticky jen měřítko 1/43, protože v jinym měřítku se pořádný "oStalgický" modely ani prakticky nedělaj, takže do sekcí jako "Novinky 1/18" ani moc nezavítá a tím pádem by se o tomhle "klenotu" ani nemusel hned tak dozvědět.
Jinak jsem měl za to, že osmnáctka se od třiačtyřicetiny rozezná hned na první pohled. Spárama u otevíracích částí, lepšími detaily nebo i krabicí se slídou. Kdyby to bylo 1/43, tak by přeci Fox Toys použil vitrínku, ne?
Jinak jsem měl za to, že osmnáctka se od třiačtyřicetiny rozezná hned na první pohled. Spárama u otevíracích částí, lepšími detaily nebo i krabicí se slídou. Kdyby to bylo 1/43, tak by přeci Fox Toys použil vitrínku, ne?
jasně,to je pravda ale třeba já tím byl tak překvapenej,že sem si to ani neuvědomil.stejně si ho ale koupím