IXO Museum
Re: IXO Museum
dnes napsal jeden sběratel na FB na zed IXA:No tak ixo - respektujte své klienty - mějte tu slušnost a ke sledovatelům této stránky a vysvětlete upřímně lidem situaci. POŘÁD LEPŠÍ lepší než tohle. WEBOVKY.
To je ,myslím velmi výstižné.
To je ,myslím velmi výstižné.
Souhlasím. První signál, že se děje něco špatně byl už možná loňský kockopes katalog.
Jinak úplně skvělé modely ze stejného období má teď Matrix. S výběrem předloh bych byl maximálně spokojený, ale není to bohužel kov a také zatím funguje cenová bariéra. Budu muset odbourat předsudky, protože je to čekání bez jistoty desne. Bakelitaky jsem opustil začátkem 60. let a návrat bude těžký. Nebo ne? Možná bych něco vybral I jinde, ale mám rád celé kolekce 

Ixo je evidentně v rozkladu,no nic, staré časy se nevrátí,ten Matrix není špatný,uvidíme co whitebox .
Whitebox je fajn, ale myslel jsem, že ho vyrábí také IXO- na objednávku německých e-shopu. Podle fotek z veletrhu tam bylo i vystavené. Je to poněkud nepruhledne 

Whitebox vyrábí Ixo pro Modelcarworld.
Chápu, ale když mozna chcipne IXO, tak nebude ani Whitebox.
Taky je dobrý Esval, za podobné ceny.H+H+ píše:Jinak úplně skvělé modely ze stejného období má teď Matrix...
http://www.esvalmodels.com/index.html
Nebo MCW koupí ixo, kdo ví?
Esval vypadají fakt dobře. Je to u nás někde k vidění? Jinak pokud by byl majitel IXO německý, to by bylo fajn. Otázka je, kam by se vydala pak cena. Třeba modely od PMA jsou super, ale za dost korunek.