IXO Museum

Odpovědět
H+H+

Re: IXO Museum

Příspěvek od H+H+ »

Ještě je tam z původní série červený Jaguar SS1 Airline 1935. Ten by se mi také líbil a pokud bude do kolekce Museum zařazen, tak by se potvrdila moje hypotéza. Není ovšem jiste, kam bude nové vedení firmu smerovat a zda bude v budoucnu zájem v sérii pokračovat. Už před několika lety jsem tady vyjádřil obavu, zda velký nárůst výroby přinese I očekávaný nárůst zisku. To, že není ve firmě ani síla aktualizovat stránky, to je značně deprimujici. Zatím si můžeme jenom držet palce ;)

trapper

Příspěvek od trapper »

Přesně Tak, jedna věc je veletrh a druhá reálná nabídka.Za Pereze to mělo aspoń nějaký system, nyní je to teorie chaosu v praxi.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

Jo jo, toho jaguaru jsem si nevšim. Jinak za sebe by mě stačilo, kdyby aspoň dojeli původní Altaya sérii.A je fakt, že když ani nemají schopnost udržovat web, jestli katalog nebude nad jejich síly :-(.
A zastoupení IXA Norevem je taky kapitola sama pro sebe. Dřív jsem mohl nakoupit u FOXe nebo MACu, když jsem byl v Praze, a vybrat si bezvadný model. Dnes MAC bere pár kousků z nějakých svých kanálů a FOX to má jen na objednávku s dodáním do 14 dnů.
Jinak za cca osm let, co sbírám modely vidím, že to jde spíš k horšímu. Ceny jdou nahoru (i když IXO se drží :-) ), ale hlavně nabídka upadá. IXO mělo před lety novou nabídku skoro každý měsíc. Jinak nových firem vyrostlo mraky, modelů je hodně, ale všechno resin a za ceny, které jsou (aspoň) pro mě dlohodobě neakceptovatelné.
No ale aspoň ta T41 snad je jistá. No a já jsem na ty sto let starý auta, tak už jen čekám, až bude v ČR dotupné tohle (moc se těším):
http://www.norev.com/en/nouveautes-part ... -1902.html

trapper

Příspěvek od trapper »

Distribuce Ixa Norevem skončila, nyní Replicars / horší to snad už být ani nemůže, doufejme/.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Konečně nějaká dobrá zpráva. Norev snad dělal problémy schválně a preferoval vlastní produkci.

marklukes

Příspěvek od marklukes »

U FOXe mají nějaké letošní nové katalogy, IXO mezi nimi není.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

Něco málo se děje. Na stránkách je novinkovy leták s novým distributorem Seidl Replicars. Austinem MUS060 moc nepřekvapili, ale je to alespoň naděje na fungovani :)

trapper

Příspěvek od trapper »

Speidel replicars jako distributor OK, ještě aby Ixo něco vyrábělo.

H+H+

Příspěvek od H+H+ »

marklukes píše:U FOXe mají nějaké letošní nové katalogy, IXO mezi nimi není.
Katalog IXO 2017 prý nebyl k dispozici, tak asi vůbec nevznikl. No, nic moc perspektiva :roll:

trapper

Příspěvek od trapper »

To jenom potvrzuje aktuální kondici tohoto kdysi silného hráče ve světě modelů. Svět se v prdel obrací.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“