IXO Museum
Re: IXO Museum
Hurá...MUS049 Voisin C25 Aerodyne 1934 už je, tak se děsně těším 

To je zajímavý, že MAC to má vždycky první, i když oficiálním distributorem pro IXO u nás je FOX. Já asi s Voisinem počkám, až bude i v SM a vezmu k němu i Lagondu (byl jsem s ní na vážkách, ale vzhledem k tomu, že Voisin bude letos můj jediný model ze série MUS ... ).

Tak už i IXO aktualizovalo stránky (na rozdíl od minule nebývale rychle). Jen by mě zajímalo, u toho Voisinu - MAC  model má na svých stránkách měřítko 1:44, jestli je to překlep nebo ho přeměřili šuplerou.

Koukal jsem a dokonce to vypadá, že celkem ediční plán plní...za půl roku jsou 3 z plánovaných 6 (možná 7  ) To měřítko je asi fakt překlep
 ) To měřítko je asi fakt překlep  . Já teď budu mít nakupovací pauzu, protože druhý Opel Kapitan opravdu nechci, Facel už je úplně někde jinde a nelíbil se mi, ani když byl nový a Berliet bude tak pod stromeček
. Já teď budu mít nakupovací pauzu, protože druhý Opel Kapitan opravdu nechci, Facel už je úplně někde jinde a nelíbil se mi, ani když byl nový a Berliet bude tak pod stromeček 

) To měřítko je asi fakt překlep
 ) To měřítko je asi fakt překlep  . Já teď budu mít nakupovací pauzu, protože druhý Opel Kapitan opravdu nechci, Facel už je úplně někde jinde a nelíbil se mi, ani když byl nový a Berliet bude tak pod stromeček
. Já teď budu mít nakupovací pauzu, protože druhý Opel Kapitan opravdu nechci, Facel už je úplně někde jinde a nelíbil se mi, ani když byl nový a Berliet bude tak pod stromeček 
Právě poštou doručen a je fakt krásnýH+H+ píše:Hurá...MUS049 Voisin C25 Aerodyne 1934 už je, tak se děsně těším

Koukal jsem na aktualizované stránky IXO,  no a Museum nic  a vlastně ani nevím, na co se mám těšít a myslím, že většina bude uvažovat stejně a prodeje v této řadě půjdou dolů a k vydávání novinek nebude chuť
 a vlastně ani nevím, na co se mám těšít a myslím, že většina bude uvažovat stejně a prodeje v této řadě půjdou dolů a k vydávání novinek nebude chuť  Nebo ne
 Nebo ne  Skoro bych dal přednost nejakým reedicím, protože nějaké modely mi chybí, třeba šestikolový Mercedes se vyprodal rychle.
 Skoro bych dal přednost nejakým reedicím, protože nějaké modely mi chybí, třeba šestikolový Mercedes se vyprodal rychle.

a vlastně ani nevím, na co se mám těšít a myslím, že většina bude uvažovat stejně a prodeje v této řadě půjdou dolů a k vydávání novinek nebude chuť
 a vlastně ani nevím, na co se mám těšít a myslím, že většina bude uvažovat stejně a prodeje v této řadě půjdou dolů a k vydávání novinek nebude chuť  Nebo ne
 Nebo ne  Skoro bych dal přednost nejakým reedicím, protože nějaké modely mi chybí, třeba šestikolový Mercedes se vyprodal rychle.
 Skoro bych dal přednost nejakým reedicím, protože nějaké modely mi chybí, třeba šestikolový Mercedes se vyprodal rychle.Re: IXO Museum
Krásný kousek do sbírky, i když to není IXO.....
TRUESCALE - CADILLAC V-16 HARTMANN ROADSTER 1934

http://www.carmodel.com/truescale/tsm12 ... 1934/33056

TRUESCALE - CADILLAC V-16 HARTMANN ROADSTER 1934

http://www.carmodel.com/truescale/tsm12 ... 1934/33056
Jůůůů, ten je teda fakt krásný 

Super, už se nemůžu dočkat. Odkud máš ten obrázek? Je tam ještě něco zajímavé? Zajímalo by mě, z jaké série to auto je. Z původních Altaya veteránů ne a z těch francouzských aut, co s nimi začali letos taky ne. Doufám, že se ještě vrátí i k Type 41.