Editions Atlas Collections 1:43
- 
				Honza11691
- Kontaktovat uživatele:
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Taky dnes přišel Horch H-3. A na stránce mi nic nového nenaskočilo.

Mě včera přišel Robur-Garant 30K.V jakém přadí modely chodí ví asi jen u Atlasu.Mě z doposud u nás vydaných modelů chybí jen Praga V3S a "čumáková" IFA 1400.Přitom bezpečně vím,že Praga V3S vyšla až v době,kdy jsem už kolekci odebíral.Ani zasílání není moc pravidelné.Třeba skoro dva měsíce nic a pak dva modely za sebou.Nejkratší odstup byl jen dva dny.Jinak je ale vše v pořádku.Jen mi v kolekci trochu vadí NDR-ácké zbarvení některých modelů.Je to sice podle skutečných předloh,ale ten vkus.Mates je jako od cirkusu.O moc lepší to není s Tatrou 141.Model na první pohled moc hezký,ale zase jak od cirkusu....To je ale realita...Tak jsem zvědav,co bude příště

No náhodou 141-čka je na tom oveľa lepšie než Mates   , len možno tie kolesá mohli byť namiesto oranžovej červené.
 , len možno tie kolesá mohli byť namiesto oranžovej červené.

, len možno tie kolesá mohli byť namiesto oranžovej červené.
 , len možno tie kolesá mohli byť namiesto oranžovej červené.Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
To nebyla kritika modelů,ale spíš povzdechnutí nad nevkusem německovýchodních sousedů.Model je dělán podle skutečné předlohy a ten za to nemůže a u  modelu Tatry 141 opravdu jěště není tak hrozné.Pokud by byla předloha z ČR,možná by se to nelíbilo jinde...

to som pochopil. Mne sa šedivá na T141 páči a takýchto šedivých bolo aj v skutočnosti dosť. Len tie oranžové kolesá na nej moc kričia (možno ich časom prestriekam). Tmavo červené, šedivé, alebo aj čierne by boli lepšie.
 to som pochopil. Mne sa šedivá na T141 páči a takýchto šedivých bolo aj v skutočnosti dosť. Len tie oranžové kolesá na nej moc kričia (možno ich časom prestriekam). Tmavo červené, šedivé, alebo aj čierne by boli lepšie.Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Zdravím prodám-IFA W 50L,ROBUR GARANT 30K,IFA S4000-1 SW7,PHAENOMEN GRN27,IFA G5,KRAZ 256 MULDEN, to vše za atlas ceny!!!

Ahoj, promiň ale na prodej modelů je tu jiné vlákno.
http://www.sberatelemodelu.cz/viewforum.php?f=9

http://www.sberatelemodelu.cz/viewforum.php?f=9
Tatry 141 byly opravdu z výroby kromě veletržních celé šedivé,nebo v kombinaci s černými blatníky a koly,nebo takové v podivně šedozelené,později i oranžové.Podniky ČSAD ty oranžové doplňovaly bílým pruhem na kabině,někdy i na korbě a bílou střechou,po GO stejnou  kombinaci s modrou,typickou pro ČSAD.Armádní byly khaki.

- 
				Jirka Modelář
Takhle to jezdilo v DDR. Je dobrý, že barvy jsou alespoň podle historie a ne podle dopravce z dneška viz. 706ka.
(nefunkční link odstraněn adminem)

(nefunkční link odstraněn adminem)
Nj, lenže model má kolesá oranžové   a nie červené ako na fotke
  a nie červené ako na fotke

a nie červené ako na fotke
  a nie červené ako na fotkeŠkoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek