Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
V bulharskej sérií sa konečne objaví pekný model Renault-a R8, pod názvom Bulgarrenault.
čo sa našej série týka: ako ste už spomenuli predo mnou, zaujímavá bola hlavne do cca.30 čísla, dokedy boli skoro všetky modely známe aj z našich ciest. Odvtedy je to viac-menej prebraná séria z Polska podla ich vkusu a želaní. U nás by sa mali objaviť Lady s rokom výroby od 1981, teda dvadsaťjedna-nuly, Moskviče 412,2140 a ich Kombi verzie, ďalej Oltcity, Dacie a samozrejme aj nejaké Tatry, tomu však už neverím.

čo sa našej série týka: ako ste už spomenuli predo mnou, zaujímavá bola hlavne do cca.30 čísla, dokedy boli skoro všetky modely známe aj z našich ciest. Odvtedy je to viac-menej prebraná séria z Polska podla ich vkusu a želaní. U nás by sa mali objaviť Lady s rokom výroby od 1981, teda dvadsaťjedna-nuly, Moskviče 412,2140 a ich Kombi verzie, ďalej Oltcity, Dacie a samozrejme aj nejaké Tatry, tomu však už neverím.
- 
				Fricoolinek
 To je hrozný. Až teď mi došlo, že ten ZIL 111 neni Čajka. Hrozně mne zblbnul ten tvar karoserie, že mi nebylo divný, že tam nikde neni napsáno "Čajka"....
 To je hrozný. Až teď mi došlo, že ten ZIL 111 neni Čajka. Hrozně mne zblbnul ten tvar karoserie, že mi nebylo divný, že tam nikde neni napsáno "Čajka"....Re: Kultovní auta ČSSR/Kultowe auta PRL/Retroautók/Autolegendy
V polských kultovkách pribudli nové varianty F126P, Polonez a Žuk + Lada 2104

ahoj, mohli byste sem dát adresu na ty bulharské kultovky? Díky Milan

No priatelia Balkán nás dobieha... dokonca ešte aj bulhari budu mať vo svojej kolekcii svoje vlastne auta po balkanrenaultoch to bude Aleko21421 Loveč  o rumunoch škoda reči, tam to bude v pomere 1ku 2 teda jeden rumunsky a dva zahranične , budú tam mikrobusy a dokonca aj traktor !!!

Neviem, ci je problem zrovna v kultovkach. Ved vies, aka je situacia so skodovkou. Okrem Abrexu ich nikto iny nerobi (nemoze robit). Neviem preco. Tatrovky su v tejto serii 3. Co by tam este mohli dat z ČSSR? Mozno hadraplan alebo este nejaku Tatrovku. Pokial sa nezmeni politka Skodovky ohladom modelov, tak uz asi nic z nasich koncin v tejto serii nemozeme ocakavat.

Takže budou TV-čka (Rumunsko) ?

Áno , podľa zdroja bude , ako prvá verzia dodávky a verzia minibus má byť v edici Atlas. Ináč zaujimavá je odpoved pracovničky v DeA pre Balkán so sídlom v Atenách  na otázku aké rumnské modely môžme očakávať v edicii ?  Odpoved ..   postupne všetky.....! Ale zaujimave je že rumuni nevedia aké bude nasledujuce číslo nechajú ich v napätí , zaujimáva obchodná stradegiá , no aj ja by som bol rád v napätí v pomere 1/2

- 
				shimmansky
Na ebay je už v ponuke ARO M-461, z Rumunskej série.
(nefunkční link odstraněn adminem)

(nefunkční link odstraněn adminem)
nevím jak to dopadne u nás,ale v polsku už je serie naplánovaná na 120 čísel http://www.kultoweauta.pl/faq.php#1