Abrex - nové modely
Re: Abrex - nové modely
Chápu,že někdo sbírá modely vozů policie,hasičů a další polepy,ale pro mne to rozhodně novinka není.Jsem zvědavej jak to letos vůbec bude.Pro dokreslení uvádím,že mému kamarádovi na dotaz kdy bude v prodeji Octavia III odepsali,že na konci března začátek dubna,teď na facebooku píšou,že na rozmezí jaro-léto,kombi později.Kdy později? Co ostatní modely,takže něco v září a 2-3 modely zase nahonem ke konci roku ?
To je novinka jako blázen. Jen tak dál a letos vlastně nic nebude. V prosinci se mi na prodejně Abrexu dušovali, že Š110R bude do konce března 2013. Tak kde dopr... je. To zase asi na konci roku vyhodí pět nových modelů a my se ........
Mimo to ještě prý i jednají o výrobě modelů jiné značky než Škoda. Ale jestli jde o Pragu, Tatru nebo něco jinýho to nechtějí říct.
Mimo to ještě prý i jednají o výrobě modelů jiné značky než Škoda. Ale jestli jde o Pragu, Tatru nebo něco jinýho to nechtějí říct.
no pokuď by začali vyrábět i další modely jinýžch značek tak podle mne to bude na úkor škodovek,protože se budou chtít ,,předvést,,
Ať to neni volskwagen, to bychom mi skodovkari zrali slanou vodu nejmin ctvrt stoleti nez pokryjou jejich historii.
A prej ma byt 1203 spoje, psali to na facebooku.Ve kterem roce,ale nerekli.
A prej ma byt 1203 spoje, psali to na facebooku.Ve kterem roce,ale nerekli.
Čo tak Buggyra Mk.II, prípadne iránske varianty Fiatu - "to by bylo něco..." Ha, ha ha !!!
A úplne najlepšia by bola napr. Š 110 L Taxi New York...
VW to snad nebude, předpokládám, že chtějí mapovat českou historii. Ale řekl bych, že jediná automobilka, která připadá v úvahu je Tatra. Neustále na dotazy na fcb reagují, že se jim výroba musí zaplatit a že musí vyrábět tak, aby se model prodal. To znamená nejen u nás, ale i v zahraničí. Přeci jen jsme asi malej národ na to, abychom uživili takovouto výrobu. No a aby se to za hranicema prodávalo, musí to být známé, a to Tatra celkem je. Neumím si představit, že by chtěli dělat Pragu či podobně.
Podla toho, ako rychlo mizli modely na pultoch obchodov, by som povedal ze najvacsi komercny uspech mali s Pragou V3S. Neviem ako je to s modelmi, ktore robia pre Skodovku. Mozno V3S nevyrobili v takych mnozstvach ako osobne auta a preto sa tak rychlo vypredavali. Z tohto pohladu by bolo zaujimave vydat nejaky dalsi nakladak alebo autobus. Pri autobusoch by nemali konkurenciu (ak neratam resin) a urcite by vsetkych nostalgikov potesilo RTO alebo SL11 (a okrem toho RTO uz kedysi davno avizovali, ze by ho chceli robit). A dobre by sa predaval aj Liaz 100.
Podle toho co mi řekli jsem usoudil, že by se mělo jednat o českého výrobce aut. Ale nic nechtějí říct. Nejlepší by bylo kdyby dělali Tatru nebo Pragu. Když by se dostali cenou kolem 500,- za hiostorický model osobáku a kolem 1000,- za náklaďák, tak by to bylo příznivý. Pokud by dělali autobusy za přijatelnou cenu tak taky dobře. Jenom těžko říct jak by dlouho trvalo, než by přišli do výroby. Každopádně to určitě nebudou avizovat dopředu.
Jo autobus v 1/43 bych bral. Ty resinové nejsou špatné, i když za tu cenu mohly mít alespoň zpětná zrcátka. Jsou ale prostě moc drahé. Jsem zvědav, jestli někdy někdo začne busy dělat. Mohlo by s tím přijít IXO, resp. Atlas či podobné. Ale ne v 1/72.
Chtěl bych se zeptat, co o tom kdo ví. Včera jsem se bavil s několika známými o modelech Abrex a jeden ,,údajně,, blízký Abrexu mi řekl,že přestože navenek dělají,že mají rozpracovano spoustu modelů ,tak Abrex asi do1 l roka končí,údajně kvůli financím.Na Abrex psát nebudu,neboť ti odpovídají jenom na to ,co se jim hodí.