To by značilo,že bude przo přinejmenším v polsku

:!:překvapil mě kapitalistický VOLKSWAGEN 1200
  :!:překvapil mě kapitalistický VOLKSWAGEN 1200Nie je to až také prekvapenie, na cestách východného bloku ich jazdilo dosť veľa. Väčšinou sa kupovali cez tuzex ojazdené. Dá sa teda očakávať, že časom sa objavia aj iné "západné" vozy, napr Fiat 850, Simca, R8 a p.kult píše: překvapil mě kapitalistický VOLKSWAGEN 1200

. Ale treba si uvedomiť, že vo východnom bloku sa vyrábalo podstatne menej modelov ako na západe. Nechajme sa prekvapiť tým, čo dá DA ďalej do kultoviek. Podľa mňa sa tam objavia aj iné "západné modely.
  . Ale treba si uvedomiť, že vo východnom bloku sa vyrábalo podstatne menej modelov ako na západe. Nechajme sa prekvapiť tým, čo dá DA ďalej do kultoviek. Podľa mňa sa tam objavia aj iné "západné modely. budou také
 budou také  

, ale autá zo 60-tych rokov, ktoré jazdili po našich cestách by určite potešili viac ako napr Moskvič 400, Mikrus,niektoré Syreny...,ktoré som v normálnej prevádzke na našich cestách nikdy nevidel, a to si trúfam povedať, že za tie roky som toho videl dosť.
 , ale autá zo 60-tych rokov, ktoré jazdili po našich cestách by určite potešili viac ako napr Moskvič 400, Mikrus,niektoré Syreny...,ktoré som v normálnej prevádzke na našich cestách nikdy nevidel, a to si trúfam povedať, že za tie roky som toho videl dosť.