Dlouho jsem hledal,ale bohužel si mi nepodařilo nic kloudného najít.Proto se ptám,jestli by někdo neprodal vlek z těchto obrázků?LeonCupraR píše:Celokovový 1:43....
(nefunkční link odstraněn adminem)]
Přívěsy za auta
Re: Přívěsy za auta
- 
				shimmansky
Na taký vlek potrebuješ štyri kolesá a plast, výstražné tabulky a za víkend je vlek postavený.

To ano,už jsem i zjišťoval,kde v Plzni se dá koupit materiál ke stavbě.Poblém pro mě je,že bych ten vlek potřeboval k oměřenía za další, že mám rozestavěnou Oktávku Kit Car od Scala43 a k ní rozestavěný byt,samozřejmě chodím do práce a ke všemu tomu jezdím rally jako spolujezdec se 130 RS.Tak že se spíše nabízí otázka,byl by někdo ochotný postavit tento vlek na zakázku?

Naposledy upravil(a) keramhora dne 20 srp 2010, 07:22, celkem upraveno 1 x.

- 
				shimmansky
to keramhora,  možeš na fotiť príves na ktorom vozíte Š 130RS

Rád bych ho vyfotil,ale my už žádný nemáme,protože jsme ho museli prodat.Nyní si ho půjčujeme a máme pokaždý jiný.Většinou ale máme velmi podobný tomu od Ixa s kolama vedle vleku a né jakoby pod vlekem.

Tak jsem postavil svůj první ,ale asi ne poslední vlek na přepravu osobních(závodních) aut.  

Naposledy upravil(a) keramhora dne 27 lis 2011, 11:16, celkem upraveno 1 x.

Paráda  , ten sa ti fakt podaril. Aj ja chcem jeden
 , ten sa ti fakt podaril. Aj ja chcem jeden  

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
						- 
				shimmansky
Zásah do čierneho, vlek ako z fabriky, chválim parádnu prácu, len tak ďalej.

Děkuji Vám hoši!  Teď jen chybí doprovodný vůz ze 70tých nebo začátku 80tých let.Napadá Vás něco?
 Teď jen chybí doprovodný vůz ze 70tých nebo začátku 80tých let.Napadá Vás něco?

Teď jen chybí doprovodný vůz ze 70tých nebo začátku 80tých let.Napadá Vás něco?
 Teď jen chybí doprovodný vůz ze 70tých nebo začátku 80tých let.Napadá Vás něco?- 
				shimmansky
Záleží čo na ten príves položíš, hodí sa Avia, zaujímavá kombinácia je Hubáčkova Alpina na prívese ťahaná Volhou 22, používali sa rôzne autá.