Spark
Re: Spark
Dnes dorazila Jawa 750 roadster od Autocultu. Pekný model ľúbivého vozidla. Na modeli moc práce nemali, no cenu nechali štandartne vysokú. Kupé dostalo konečne súrodenca.
A ešte Spark Porsche 911 z japonskej série v atraktívnych farbách BP a s trocha zvláštnymi úpravami. Ten už som nerozbaľoval. Biely podstavec zvýrazňuje model, škoda že sa výrobcovia takémuto jednoduchému spôsobu zatraktívnenia modelu vyhýbajú, česť výnimkám.
Spark ohlásil po dlhej dobe aj civilné autá, síce moderné Astony, no hádam sa pohne znova viac týmto smerom. Lebo nespočetné verzie závodných modelov mi už zatemnili zrak.
Robí síce civily pod Schucom, no väčší výber bude, keď aj Spark sa na ne dá.
Tu sú posledné AM, ale ja tieto moderné už do zbierky nemusím.
Robí síce civily pod Schucom, no väčší výber bude, keď aj Spark sa na ne dá.
Tu sú posledné AM, ale ja tieto moderné už do zbierky nemusím.
To je úžasný exemplář a barva mu skvěle sluší. To je modýlek přesně podle mého vkusu. Moc mě potěšil 
Koukám, že byl v nabídce ještě vínově červený a divně šedý. Ve zlaté je určitě nejhezčí. Za mě je škoda, že to není kov. Pak bych neváhal ani vteřinu

Koukám, že byl v nabídce ještě vínově červený a divně šedý. Ve zlaté je určitě nejhezčí. Za mě je škoda, že to není kov. Pak bych neváhal ani vteřinu

Väčšinou, keď sa povie Jensen, napadne ma jeho Interceptor (myslím sa tu tento Jensen už pretriasal). Je to pre mňa taká klasika, hlavný predstaviteľ značky, páči sa mi asi najviac. Jeho model mám od Nea.
Teraz robí Interceptor všelikto a v rôznych verziách. Pekné je coupe, tiež od Matrixu.
Ale od Matrixu mám ešte jeden Jensen, typ 541S. No v akej farbe? Už sa mi to pletie, mám ho dosť dlho (a v krabici), ešte za polovičný peniaz ako vyšli s ním na trh. Ale bude to asi bielo-červená. Na foto je myslím posledný, v peknej modrej.