ale keď iná octávka nebola...
 ale keď iná octávka nebola...   Na tom deagostini vidím jedinú väčšiu chybku - sa mi zdajú bočné okná nízke...
  Na tom deagostini vidím jedinú väčšiu chybku - sa mi zdajú bočné okná nízke...A prečo sedačka v kuse a osobitne? Abrex sa hrá na model '63 a Deagostini na model '61 ak sa nemýlim

Deagostini, len tak ďalej

ale keď iná octávka nebola...
 ale keď iná octávka nebola...   Na tom deagostini vidím jedinú väčšiu chybku - sa mi zdajú bočné okná nízke...
  Na tom deagostini vidím jedinú väčšiu chybku - sa mi zdajú bočné okná nízke...

4.3.2015
 4.3.2015
 rozhodl jsem se, že se pustím do 1/43, protože po přestěhování už není tolik místa na 1/18. Ty mám sice pořád, ale pohrávám si s myšlenkou co s tím dále. Dost mě zaujaly tyto modely 1/43, tak doufám, že mi budou dělat radost... prvních pár kousků už mám na cestě
 rozhodl jsem se, že se pustím do 1/43, protože po přestěhování už není tolik místa na 1/18. Ty mám sice pořád, ale pohrávám si s myšlenkou co s tím dále. Dost mě zaujaly tyto modely 1/43, tak doufám, že mi budou dělat radost... prvních pár kousků už mám na cestě 
 A přibyla ještě Škoda 1201.Ta má datum 1.dubna tak snad to nebude Apríl
  A přibyla ještě Škoda 1201.Ta má datum 1.dubna tak snad to nebude Apríl