Dodej model dílu který potřebuješ,odliju ti jich z resinu kolik potřebuješ...hurvajs píše: Svato díky,horší to je ,ale se sháněním přesných nebo aspon hodně podobných dílu na takové upravy

Dodej model dílu který potřebuješ,odliju ti jich z resinu kolik potřebuješ...hurvajs píše: Svato díky,horší to je ,ale se sháněním přesných nebo aspon hodně podobných dílu na takové upravy

To by mě taky zajímalo...sva57 píše: Podle čeho to máš seřazené
 ,jinak je mám ze šikma a seřazené jak kdy,bud podle roku závodu od nejstarších po nejnovější, podle značky aut,podle závodu např. Monte...no zkrátka to občas provzdušním když pucuju vitrínu (nemám rád stereotyp) (nefunkční link odstraněn adminem)
 ,jinak je mám ze šikma a seřazené jak kdy,bud podle roku závodu od nejstarších po nejnovější, podle značky aut,podle závodu např. Monte...no zkrátka to občas provzdušním když pucuju vitrínu (nemám rád stereotyp) (nefunkční link odstraněn adminem)Tak to si nedovedu představit,že bych své modely pořád přestavovalhurvajs píše:no zkrátka to občas provzdušním když pucuju vitrínu (nemám rád stereotyp)

jj Svato ,kdybych měl tolik modelu jak ty,tak se taky na to vyse.usva57 píše: Tak to si nedovedu představit,že bych své modely pořád přestavoval

Jen malá poznámka,našel jsem bohužel jen tuto nekvalitní fotku jégra a ten špígl měl být asi na předním blatníku(teda jestli ta fotka je z Monte)
 Jen malá poznámka,našel jsem bohužel jen tuto nekvalitní fotku jégra a ten špígl měl být asi na předním blatníku(teda jestli ta fotka je z Monte)