Rezin 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Rezin 1:18
Ale třeba Argentu nikdo další zatím nechystá, ne? Pokud teda není ohlášení od Miticy. Přijde mi, že Laudoracing a Mitica vycházejí z jednoho scanu a jen jeden dělá resin a druhý diecast
Áno, myslel som Miticu. Píšu o rezine.
Ale verzií je veľa, tak sa možno nejakou drobnosťou a označením budú líšiť.
Ale verzií je veľa, tak sa možno nejakou drobnosťou a označením budú líšiť.
Ani som si nevšimol na stránke Ottomobile, že bol v predaji Alpine A110 GT4 Evo. Už sa zjavuje na nete v ponukách
Nemáte niekto jeden navyše? Nechcem aby mi chýbal v zbierke Ottíkovských Alpiniek, musím ho niekde vyloviť. Možno Otto nahodí ďalšie kusy do predaja, lebo robí také finty, že postupne to púšťa do svojho eshopu, no spoliehať sa na to?

Nemáte niekto jeden navyše? Nechcem aby mi chýbal v zbierke Ottíkovských Alpiniek, musím ho niekde vyloviť. Možno Otto nahodí ďalšie kusy do predaja, lebo robí také finty, že postupne to púšťa do svojho eshopu, no spoliehať sa na to?
- Přílohy
-
- 190007.jpg (80.01 KiB) Zobrazeno 155 x
No má být i nová rally verze od Sparku tzv. GT+, to samé pak i od Solida.
Našiel som toto, je pekná s parádnym krídlom a s Loebom, ktorého mal som a vlastne mám rád aj keď už závodeniu moc nedáva.
No ja iba Otto, tak som si to stanovil. Ale 43ky Alpinky Spark hromadím, no skôr staršie a občas modernú A110. Ale túto skúsim v 1/43.
No ja iba Otto, tak som si to stanovil. Ale 43ky Alpinky Spark hromadím, no skôr staršie a občas modernú A110. Ale túto skúsim v 1/43.
- Přílohy
-
- IMG_5973.jpeg (70.04 KiB) Zobrazeno 144 x
Ottík je už doma, zviezol sa v spoločnom balíku a plus víkendová zľava, tak celkom fajn vyšlo. Ešte vystriehnuť tú druhú tmavomodrú…. A urobený je pekne 

Ottík ohlasuje novinku Fiat Uno Turbo i.e. z roku 1990
Ale sa tu spomínal aj nejaký "spolumajiteľský" vzťah týchto dvoch firiem. Už nepamätám presne ako to bolo.
A či je to rovnaká forma??? Skôr pôsobí, že asi nie.
Podobný model robí / ide robiť Laudoracing. Opäť je to k predchádzajúcej téme, že dvaja robia to isté.Ale sa tu spomínal aj nejaký "spolumajiteľský" vzťah týchto dvoch firiem. Už nepamätám presne ako to bolo.
A či je to rovnaká forma??? Skôr pôsobí, že asi nie.
Na piatok Otto chystá set s 037-čkou. Škoda navyše toho ťahača.
A je správne otočená na podvalníku, ťažšou časťou vpredu
A je správne otočená na podvalníku, ťažšou časťou vpredu

Naposledy upravil(a) Vlad dne 22 kvě 2025, 11:55, celkem upraveno 1 x.
Je to síce dostupné na fb, no dám to tu, nech pribúdajú "obrázky"
Prvý je pekné CSL-ko, len zvláštna farba na mňa. Ale časom určite budú "lepšie" farby.
Druhý - ďalší do nekonečnej rady Civikov, Hondisti budú mať radosť. No a druhá A110 GT4 je dostupná asi len cez obchodníkov, preto sa nezjavila na shope u Otta.
Prvý je pekné CSL-ko, len zvláštna farba na mňa. Ale časom určite budú "lepšie" farby.
Druhý - ďalší do nekonečnej rady Civikov, Hondisti budú mať radosť. No a druhá A110 GT4 je dostupná asi len cez obchodníkov, preto sa nezjavila na shope u Otta.