To bohužel s viditelnýma rozdílama nemá nic společného,ale jak myslíšksmotorsport píše: Jestli ti to vadí jako doplnění k viditelným rozdílům tak se ti omlouvám.Příště to přeskoč.
Porovnání modelů
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porovnání modelů
no já nevím proč...ale jak u předních tak u zadních světel se mi zpracování líbí mnohem víc u číny (hlavně u těch zadních). I když to slícování je opravdu šílenost, asi bohaté dimenzování spár pro nový čínský nápad - nastal čas oběda? vytáhni si z kufru hůlky aniž bys ho otevřel. 
-
greenwolf
- Kontaktovat uživatele:
K Sierrám:
Model od MCH je na velice slabé úrovni a hlavně není to civilní provedení v pravém slova smyslu (viz přední nárazník), ale spíše okruhovka bez polepů. Podobně pojal MCH i model Capri RS3100. Velice slabé je provedení světlometů, zadních světel, interiér taky pokulhává.
Model od AA je na úrovni ostatních modelů z řady Millenium, čili není zde prakticky co vytýkat. Proto je také cena úplně někde jinde.
Model od MCH je na velice slabé úrovni a hlavně není to civilní provedení v pravém slova smyslu (viz přední nárazník), ale spíše okruhovka bez polepů. Podobně pojal MCH i model Capri RS3100. Velice slabé je provedení světlometů, zadních světel, interiér taky pokulhává.
Model od AA je na úrovni ostatních modelů z řady Millenium, čili není zde prakticky co vytýkat. Proto je také cena úplně někde jinde.
Co radíte
Pro ty, kdo má ve své sbírce Jaguar XK120 (Signature) a XK140 (SunStar). Chci jeden kousek tohohle typu, ale nevím který. Zatím jsem více nakloněn tomu od Signature (zlaté provedení, rok 1953). U Sunstaru mi připadá, že špatně doléhá víko motoru.
Pro ty, kdo má ve své sbírce Jaguar XK120 (Signature) a XK140 (SunStar). Chci jeden kousek tohohle typu, ale nevím který. Zatím jsem více nakloněn tomu od Signature (zlaté provedení, rok 1953). U Sunstaru mi připadá, že špatně doléhá víko motoru.
Ale kdyby jsi se přece jenom rozhodl pro Sunstar,tak jak červený roadster,tak šedostříbrný softop mám na prodej
http://automodely.net/znacky/JAGUAR
http://automodely.net/znacky/JAGUAR
Model vítězného vozu z Le Mans 2009 Peugeot 908 HDI vyrábí Norev a Minichamps.
Na fotkách je vidět,jak tento model Norev šídí(použil verzi 2008 v barvách z Le Mans 2009)
Na přední části rozdíly označené červeně.1. foto Norev, 2. Minichamps(správná verze)

Na zadní části jsou rozdíly ještě více zřetelné(1.foto Norev, 2.Minichamps)

Na fotkách je vidět,jak tento model Norev šídí(použil verzi 2008 v barvách z Le Mans 2009)
Na přední části rozdíly označené červeně.1. foto Norev, 2. Minichamps(správná verze)

Na zadní části jsou rozdíly ještě více zřetelné(1.foto Norev, 2.Minichamps)

BaRT píše:A ještě cena-Abrex vyjde cca o 1000 kč levněji
Ještě se vrátím k Petrově poznámce o Superbu 1/18-což mě trochu uniklo.Jak si přišel na tu 1000Kč na eBay je (Čínská verze) kolem 50-60euro...
K modelu bych asi nepřičítal poštu, to že Škoda nedovolí oficielní dovoz těchto modelů, za to model nemůže...
To co Škoda povolí,či nepovolí mě je jedno.Pokud kupuji nějaký model,tak do ceny započítávám i poštovné jako celkové náklady na pořízení modelu.Holt nemám nikoho,kdo by tyto vícenáklady za mě platil-bohužel.Tak proto udávaný rozdíl 1000 kč.
Je to věc názorů, buď hodnotím model nebo cenu, ale míchat do toho ještě poštu s tím že v ČR bohužel není je zcestné.
To bys pak od PM-models nemohl mít nic, protože sebeblbější kopie by to zválcovala (poměr cena/kvalita) už jen kvůli poště.
To bys pak od PM-models nemohl mít nic, protože sebeblbější kopie by to zválcovala (poměr cena/kvalita) už jen kvůli poště.
Sbírka modelů Citroën
Když hodnotím cenu,tak hodnotím na kolik mě to vyjde celkově.Takže pokud je vysoký poštovný,tak model prostě nekupuji.
U tohoto případu šlo o zhodnocení výhody, či nevýhody zakoupení tohoto modelu a do toho patří i náklady na pořízení.Pokud si Ty do ceny nepřipočítáváš poštovný,je to Tvoje věc.Tím jsou ale náklady na zakoupený modely velmi zkreslené.
A jestli budu mít od PM nějaký model,nebo ne mě vůbec žíly netrhá
Modely ze zámoří jsou levnější,ale když připočítáš poštovný,tak se nákup kolikrát ani nevyplatí.
U tohoto případu šlo o zhodnocení výhody, či nevýhody zakoupení tohoto modelu a do toho patří i náklady na pořízení.Pokud si Ty do ceny nepřipočítáváš poštovný,je to Tvoje věc.Tím jsou ale náklady na zakoupený modely velmi zkreslené.
A jestli budu mít od PM nějaký model,nebo ne mě vůbec žíly netrhá
Modely ze zámoří jsou levnější,ale když připočítáš poštovný,tak se nákup kolikrát ani nevyplatí.
prostě pošta jde podle mě mimo, podle mě je to věc model/cena to že ho hold nikdo nemůže/nechce/nevozí do ČR je druhá věc a pak se to prodražuje,ale do modelu to prostě nepočítám. Třeba ty státy ano pošta jednoho je drahá, ale pokud využiješ systému schránek, necháš si toho poslat více a pomalu (né letecky) není to tak strašné. Když vezmu cenu třeba Německo které je za kopcem a cenu Čína tak spíš bych řekl že pošta třeba 17Euro Modelisimo 1model vs Čína 1model 30euro je v EU prasecky natažená. (Čína letecky překládka někde atd atd. z DE to podle mě veze klasický kamion do Prahy.)
takže pokud ten Suberb je z číny je to horší model.... Pokud ji někdy v budoucnu třeba fox dovalí ve velkém a bude za jejich cenu (vize) tak to je hned lepší model ve srovnání s Abrex... je to také logické tvůj systém s poštovným funguje - věc názoru v mém systému se její status nemění...
takže pokud ten Suberb je z číny je to horší model.... Pokud ji někdy v budoucnu třeba fox dovalí ve velkém a bude za jejich cenu (vize) tak to je hned lepší model ve srovnání s Abrex... je to také logické tvůj systém s poštovným funguje - věc názoru v mém systému se její status nemění...
Sbírka modelů Citroën