Poslední přírůstky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Jo to máš asi pravdu ja byl o víkendu ve dvou prodejnách a ani v jedný montreal neměly a u některých na to aby je prodali nestačí ani 50% podle mě třeba to http://www.diecastmodelswholesale.com/s ... del/Detail já bych za to nedal ani 500
oranžový mají ve Světě-modelů a myslím, že za rozumnou cenu. Viděl jsem ho ještě v jednom e-shopu o 100 dražší. Jinak zkus společné nákupy v zahraničí.
Z OttO mobile Renault Clio Maxi TDF 1995

...a z Modelissima Porsche 908/02 1970

...a z Modelissima Porsche 908/02 1970

Nieco z dovolenky a tak....
Kyosho + AA

Spark

Spark

2xMinichamps

AA + Kyosho

Kyosho + AA

Spark

Spark

2xMinichamps

AA + Kyosho

Musím říct Vlado,že ty civilní Porsche od Sparku se mě vůbec nelíbí-moc se soudruhům nepovedly 

Mas pravdu, maju dost "lapsusov". Su kritizovane od zaciatku, ako ich pustili na svet. Mal som a mam zaujem o zlty Ruf, no nechce sa mi zan dat plnu cenu. A tieto dva sa uz sem tam zjavia v zlave a na to ma zlakalo. Ale v podstate nelutujem, su to zaujimave kusky a medzi mojimi Porschakmi sa nestratia. Paci sa mi viac to R-ko, to ma zaujalo viac.
Z e-baye (z USA, stát Washington) , od GMP :
McLAREN M8B Chevrolet High Wing (1969)
V8/90° • 427ci 6997ccm • OHV 16V • 507kW (680hp) / 7000rpm
Canadian–American Challenge Cup 1969 • Bruce McLaren 1st - McLaren Cars
Mosport , Watkins Glen , Road America , Michigan , Laguna Seca , Texas 1st
Mont-Tremblant , Mid-Ohio , Bridgehampton 2nd
Tak za tento můj poslední přírůstek může jednoznačně Jirka, který mě natolik zblbnul, že jsem neodolal
Ale CanAm sérii jsem vždy považoval za jednu z nejlepších, hned po Mistrovství světa sportovních vozů - prototypů v jeho nejlepších obdobích. Navíc už mám z CanAm nějaké ty Porscháky 917, tak se bude McLaren k nim hodit. Nejvíc se mě líbilo B-éčko s vysokým křídlem, tak jsem si ho na ukázku vybral No.4 - Bruce McLaren, ještě asi doložím taky jenom jedním vzorkem od GMP Lolu T70, ještě nevím, kterou vyberu.
Jinak Jirka věřím také brzy přispěje svým M8B, pro změnu si vybral No.1 , Dan Gurney.
Jenom drobná poznámka ke kvalitě modelu. Model je velmi pěkně udělaný, zvláště vzhledem ke své letitosti, včetně motorového prostoru, žádný současný odfláknutý BodyShell, jak je dneska v módě. Trpí ale vzhledem ke svému stáří stejným problémem jako modely UT Models. V blízkosti pneumetik, je barva na discích kol nikoli popraskaná, ale taková stále měká, náchylná k otěru, je třeba na to dávat pozor
Naštěstí jsem zavadil jen nepatrně a hned si toho všiml, takže to dopadlo dobře.

McLAREN M8B Chevrolet High Wing (1969)
V8/90° • 427ci 6997ccm • OHV 16V • 507kW (680hp) / 7000rpm
Canadian–American Challenge Cup 1969 • Bruce McLaren 1st - McLaren Cars
Mosport , Watkins Glen , Road America , Michigan , Laguna Seca , Texas 1st
Mont-Tremblant , Mid-Ohio , Bridgehampton 2nd
Tak za tento můj poslední přírůstek může jednoznačně Jirka, který mě natolik zblbnul, že jsem neodolal

Jinak Jirka věřím také brzy přispěje svým M8B, pro změnu si vybral No.1 , Dan Gurney.

Jenom drobná poznámka ke kvalitě modelu. Model je velmi pěkně udělaný, zvláště vzhledem ke své letitosti, včetně motorového prostoru, žádný současný odfláknutý BodyShell, jak je dneska v módě. Trpí ale vzhledem ke svému stáří stejným problémem jako modely UT Models. V blízkosti pneumetik, je barva na discích kol nikoli popraskaná, ale taková stále měká, náchylná k otěru, je třeba na to dávat pozor

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 23 lis 2010, 23:12, celkem upraveno 1 x.
Toz to jsi dobre vybral - sampiona 1969. Ale ja jsem uz kdysi davno taky nevybral spatne - sampiona Can-Am 1968 (D. Hulme, M8A) - viz nize.
To velke kridlo ale vypada opravdu dobre.

To velke kridlo ale vypada opravdu dobre.

Jo vybíral jsem, taky mám rád modely závodních vozů, které něco vyhrály.
Nejzajímavější rozdíl mezi M8A a M8B kromě křídla mi přijdou nasavače vzduchu. U Tvého M8A jsou trychtýře zrcadlově proti sobě a aby se vešly, jsou čtyři nahoře seříznuté, u mého M8B jsou přesazené, takže se vejdou bez problému.
Díval jsem se, že od GMP máš Lolu T70 Mark Donohue, ale celkem mě překvapuje Tvůj dosti nízký rating toho modelu : 6,5 proti 7,5 u McLarenu. Přitom podle fotek vypadá Lola podle mě dost dobře.

Nejzajímavější rozdíl mezi M8A a M8B kromě křídla mi přijdou nasavače vzduchu. U Tvého M8A jsou trychtýře zrcadlově proti sobě a aby se vešly, jsou čtyři nahoře seříznuté, u mého M8B jsou přesazené, takže se vejdou bez problému.
Díval jsem se, že od GMP máš Lolu T70 Mark Donohue, ale celkem mě překvapuje Tvůj dosti nízký rating toho modelu : 6,5 proti 7,5 u McLarenu. Přitom podle fotek vypadá Lola podle mě dost dobře.
Duvod je ten, ze lole se otevira jenom viko motoru, kdezto mekovi viko motoru a dvere.