Poslední přírůstky

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
kult

Re: Poslední přírůstky

Příspěvek od kult »

Jo to máš asi pravdu ja byl o víkendu ve dvou prodejnách a ani v jedný montreal neměly a u některých na to aby je prodali nestačí ani 50% podle mě třeba to http://www.diecastmodelswholesale.com/s ... del/Detail já bych za to nedal ani 500

licer

Příspěvek od licer »

oranžový mají ve Světě-modelů a myslím, že za rozumnou cenu. Viděl jsem ho ještě v jednom e-shopu o 100 dražší. Jinak zkus společné nákupy v zahraničí.

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Z OttO mobile Renault Clio Maxi TDF 1995
Obrázek
...a z Modelissima Porsche 908/02 1970
Obrázek

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Nieco z dovolenky a tak....

Kyosho + AA
Obrázek

Spark
Obrázek

Spark
Obrázek

2xMinichamps
Obrázek

AA + Kyosho
Obrázek

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Musím říct Vlado,že ty civilní Porsche od Sparku se mě vůbec nelíbí-moc se soudruhům nepovedly ;)

Vlad

Příspěvek od Vlad »

Mas pravdu, maju dost "lapsusov". Su kritizovane od zaciatku, ako ich pustili na svet. Mal som a mam zaujem o zlty Ruf, no nechce sa mi zan dat plnu cenu. A tieto dva sa uz sem tam zjavia v zlave a na to ma zlakalo. Ale v podstate nelutujem, su to zaujimave kusky a medzi mojimi Porschakmi sa nestratia. Paci sa mi viac to R-ko, to ma zaujalo viac.

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Z e-baye (z USA, stát Washington) , od GMP :

McLAREN M8B Chevrolet High Wing (1969)
V8/90° • 427ci 6997ccm • OHV 16V • 507kW (680hp) / 7000rpm
Canadian–American Challenge Cup 1969 • Bruce McLaren 1st - McLaren Cars
Mosport , Watkins Glen , Road America , Michigan , Laguna Seca , Texas 1st
Mont-Tremblant , Mid-Ohio , Bridgehampton 2nd

Tak za tento můj poslední přírůstek může jednoznačně Jirka, který mě natolik zblbnul, že jsem neodolal :D Ale CanAm sérii jsem vždy považoval za jednu z nejlepších, hned po Mistrovství světa sportovních vozů - prototypů v jeho nejlepších obdobích. Navíc už mám z CanAm nějaké ty Porscháky 917, tak se bude McLaren k nim hodit. Nejvíc se mě líbilo B-éčko s vysokým křídlem, tak jsem si ho na ukázku vybral No.4 - Bruce McLaren, ještě asi doložím taky jenom jedním vzorkem od GMP Lolu T70, ještě nevím, kterou vyberu.
Jinak Jirka věřím také brzy přispěje svým M8B, pro změnu si vybral No.1 , Dan Gurney. ;)

Jenom drobná poznámka ke kvalitě modelu. Model je velmi pěkně udělaný, zvláště vzhledem ke své letitosti, včetně motorového prostoru, žádný současný odfláknutý BodyShell, jak je dneska v módě. Trpí ale vzhledem ke svému stáří stejným problémem jako modely UT Models. V blízkosti pneumetik, je barva na discích kol nikoli popraskaná, ale taková stále měká, náchylná k otěru, je třeba na to dávat pozor :!: Naštěstí jsem zavadil jen nepatrně a hned si toho všiml, takže to dopadlo dobře.

Obrázek

Obrázek

Obrázek

Obrázek
Naposledy upravil(a) Dali.B dne 23 lis 2010, 23:12, celkem upraveno 1 x.

lazard

Příspěvek od lazard »

Toz to jsi dobre vybral - sampiona 1969. Ale ja jsem uz kdysi davno taky nevybral spatne - sampiona Can-Am 1968 (D. Hulme, M8A) - viz nize.
To velke kridlo ale vypada opravdu dobre.
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Jo vybíral jsem, taky mám rád modely závodních vozů, které něco vyhrály. ;)
Nejzajímavější rozdíl mezi M8A a M8B kromě křídla mi přijdou nasavače vzduchu. U Tvého M8A jsou trychtýře zrcadlově proti sobě a aby se vešly, jsou čtyři nahoře seříznuté, u mého M8B jsou přesazené, takže se vejdou bez problému.
Díval jsem se, že od GMP máš Lolu T70 Mark Donohue, ale celkem mě překvapuje Tvůj dosti nízký rating toho modelu : 6,5 proti 7,5 u McLarenu. Přitom podle fotek vypadá Lola podle mě dost dobře.

lazard

Příspěvek od lazard »

Duvod je ten, ze lole se otevira jenom viko motoru, kdezto mekovi viko motoru a dvere.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“