Předválečná klasika
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Předválečná klasika
No to děláš právě chybu Sváťo, že to nesbíráš.
Je to vážně jiná káva než 5 kusů faceliftů dalších faceliftů těch současných spotřebních plechovek. 
Suhlasim.
Odstraněna citace pokud odpovídáš na post, nebo téma nad tvým používej prosím tlačítko "odpovědět" Děkuji BaRT Admin
Odstraněna citace pokud odpovídáš na post, nebo téma nad tvým používej prosím tlačítko "odpovědět" Děkuji BaRT Admin
Dali.B píše:No to děláš právě chybu Sváťo, že to nesbíráš.Je to vážně jiná káva než 5 kusů faceliftů dalších faceliftů těch současných spotřebních plechovek.
Já bych řekl,že nedělám,protože tady ty "kočároidní" auta mě moc neberou
Ja osobne mám prvú bauerovu Royalku - De Ville. Je to impozantny model, jedine co mu vytýkam, je mierka. Jeho krása ešte vynikne pri otvorenej kapote, keď vidno jej motor z lokomotívy.
Na začiatku som uvažoval, že pôjdem aj do ďalších verzií Royaliek, ale pri neustálom trende zvyšovania cien kvalitnejších modelov 1:18 a hlavne nedostaku miesta pre ne, presúvam záber zbierky na kvalitnejšie modely v 1:43 a pri 1:18 ostavam u už dávnejšie určenom zábere zbierky, ktorý som ale neustále porušoval. Ale aj tak je to stále dosť, čo mi chýba z 1:18 a ešte viac, čo ma čaká v novinkách. Dúfam, že to dodržím, jediné vytriezvenie by bolo, keď by mi to všetko rodina zatrhla.
Na začiatku som uvažoval, že pôjdem aj do ďalších verzií Royaliek, ale pri neustálom trende zvyšovania cien kvalitnejších modelov 1:18 a hlavne nedostaku miesta pre ne, presúvam záber zbierky na kvalitnejšie modely v 1:43 a pri 1:18 ostavam u už dávnejšie určenom zábere zbierky, ktorý som ale neustále porušoval. Ale aj tak je to stále dosť, čo mi chýba z 1:18 a ešte viac, čo ma čaká v novinkách. Dúfam, že to dodržím, jediné vytriezvenie by bolo, keď by mi to všetko rodina zatrhla.
ten model je fakt krásný, ale osobně bych také volil 1/18 a nebo hold musí být jako top model vystaven solo...
Sbírka modelů Citroën
Ještě jsem dofotil společné foto 2x Royale / Coupé de Ville 1930 & Roadster Esders 1932 :

Více fotek na mém photobucketu Dali_photos2

Více fotek na mém photobucketu Dali_photos2
Hele Sváťo, radši bys měl kouknout zblízka. To víš, Ottíci to nejsou.... 
A ještě více foto mého posledního klenotu BUICK Model 25 z roku 1913. I když ten by měl být v sekci před-před válečná klasika, protože patří i před 1.světovou. Zatím je to model nejstaršího automobilu v mé sbírce.

Více fotek na mém photobucketu Dali_photos1 v sekci moje novinky.

Více fotek na mém photobucketu Dali_photos1 v sekci moje novinky.