...jj s tym otvaranim dverí na modeli je to (aspon u mna) jak so Schroedingerovou mačkou
...jj s tym otvaranim dverí na modeli je to (aspon u mna) jak so Schroedingerovou mačkou  ...akože nebudes to otvárať alebo hrať sa s tým a aj ked model neotvoríš tak je dobré že tá možnosť tam je
...akože nebudes to otvárať alebo hrať sa s tým a aj ked model neotvoríš tak je dobré že tá možnosť tam je  ...ako mať koláč a mať cukrovku...je možnosť ho zjest ale ajtak to neurobíš
...ako mať koláč a mať cukrovku...je možnosť ho zjest ale ajtak to neurobíš  ...vernosť modelu originálu= škáry okolo otvorov ako na skutočnom aute je pekná vec, mne skor vadí ze resin je taká lacna nahrada(nemyslim finančne)...to nasekaju par dielov a už to hadzu z formy jedna radosť a tvaria sa ze to vsetko sú exkluzivne kúsky...preto sa mi paci ako to robí Otto lebo ich cena sa mi zdá primeraná
...vernosť modelu originálu= škáry okolo otvorov ako na skutočnom aute je pekná vec, mne skor vadí ze resin je taká lacna nahrada(nemyslim finančne)...to nasekaju par dielov a už to hadzu z formy jedna radosť a tvaria sa ze to vsetko sú exkluzivne kúsky...preto sa mi paci ako to robí Otto lebo ich cena sa mi zdá primeraná 
P.S....kolesá idu ovladat volantom na tych modeloch? lebo myslim ze NEO to tak robí nie?