Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Licer - Viděl jsem několik E-ček na výstavách a v muzeích a nejvíc sexy je podle mě červená barva 

Moje modely http://onpo.rajce.idnes.cz/
Já bych si nechal zelenou pro původní E-čko první série. Na ten dvanáctiválec jsem taky zvolil červenou :

DS 19 od Sunstaru, v té "červené" s přídavnými světly.deesse23 píše:já teda ameriky taky moc nemusím.. Snad krom starýho Mustanga a Mustang Shelby.. Za to ty angličany co si jmenoval nebo Alfa Romeo ty se líbí i mě..
Ale nejvíc si mě potěšil DS-kouJaký model máš?
Zatím jsem ještě neobjednal
Zatím chci V12 v zelené a jednu z těch dřívější v červené a druhou uvidíme. U těch 3.8 a 4.2l bych chtěl kupéčka. No já si ty barvy ještě projdu na netu a uvidíme. 

Zelená k Jaguaru patří a červené cabrio vypadá taky luxusně.
Jaké modely E-Type AA chystá na letošní rok, je mezi nimi i coupé? To bych bral, zatím jsem ho v jejich nabídce viděl jen v 1/43..
Jaké modely E-Type AA chystá na letošní rok, je mezi nimi i coupé? To bych bral, zatím jsem ho v jejich nabídce viděl jen v 1/43..
V katalogu to mají od roku 2002 a stále nic 

Od mého kamaráda-nehodilo se mu do sbírky

U Nás V Plzni Jsem Jednou Viděl NSU RO 80 - A BOMBA ! 

To bylo na svou dobu velice pěkné a pokrokové auto,ale díky poruchovosti Wankelového motoru bohužel propadák