dobře si udělal, ve sbírce určitě vynikneBaRT píše:JJ podporuj České prodejce
Na cestě Citroën TA limitka Taxi 1/18 Maisto původně jsem ho nechtěl, ale hodí se mi k 2CV Taxi (Maisto 1/18)
Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Renault Mégane Maxi Coupe 1:18 Anson

Pokud se ptáš na to MG, tak 1240,- i s poštovným z Germániedeesse23 píše:pěkný kousek.. btw za kolik?

jj, tak to je fakt dobrá cena
že jo
....za stejnou cenu mají ještě ve swapmeetmodels.co.uk.....už je doma. Musím ho ale vyčistit, má nějak ulepenou tu složenou střechu. Hledání modelů za lepší ceny je pro mě takový adrenalinový zážitek. Už mám vyhlídnuté Ferrari 365GTB/4 DAyota od Kyosha 

Z eBaye USA od Sparku Peugeot 905 LM 1993

Tak jsem si myslel, že ohlásím Ferrari 365 GTB/4 Daytona od Kyosha za 65 USD, ale až při placení jsem si teprvá všimnul, že je to v měřítku 1/43
Má to sice otevírací kapotu a dveře, ale co s ním, s trpaslíkem?.....snad se to podaří poslat dál. To jsem ho měl v ebay v oblínených snad tři týdny, pravidelně jsem se jím kochal a teď tohle....
Hold za blbost se platí

Z toho si nic nedělej,to se mě stalo kdysi taky.Známý chtěl po mě TSU TT Racing od Revellu 1/18 a já se přehlíd a koupil jsem 1/32 dráhový model-na fotkách to vypadalo úplně stejně.A zjistil jsem to až za 14 dní,až mě přišla dvaatřicetina místo 1/18 

Mě na tom štve, že si tím blokuju finanční prostředky
mohl sem to smysluplně vložit do nějaké 1/18 (a že jich mám vyhlídnutých). No na druhé straně se aspoň podívám, jak vypadá otvírací 1/43 Kyosho