Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
sashator
Kontaktovat uživatele:

Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)

Příspěvek od sashator »

tak tohoto krasavce se mi podařilo sehnat na eBayi (dnes těžko k sehnání) DODGE CHARGER 1968 od Authentics

ObrázekObrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Tak to gratuluji, toho vidím poprvé. Myslel jsem, že Authentics dělali jenom dva Chargery 1966 a 71. Krásný :D

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Tak to gratuluji, toho vidím poprvé. Myslel jsem, že Authentics dělali jenom dva Chargery 1966 a 71. Krásný
Authentics dělaly a dělají (jako Autoworld) prakticky kompletní řadu- Charger 66, 68, 69, 70 a 71 + Superbee . Každopádně tato verze se prakticky celá vyprodala a sehnat ji i na eBayi za rozumnou cenu je trochu i o štestí... teď Autoworld na duben slibuje ´68 černou s černou vinylovou sřechou (kopie z Bullittu) ale jelikož jich plánuje jenom 500, tak se po ní asi pěkně zapráší

lazard

Příspěvek od lazard »

Authentics dělaly a dělají (jako Autoworld) prakticky kompletní řadu- Charger 66, 68, 69, 70 a 71 + Superbee . Každopádně tato verze se prakticky celá vyprodala a sehnat ji i na eBayi za rozumnou cenu je trochu i o štestí... teď Autoworld na duben slibuje ´68 černou s černou vinylovou sřechou (kopie z Bullittu) ale jelikož jich plánuje jenom 500, tak se po ní asi pěkně zapráší
Ja jenom cekam, kdy AW v serii Authentics konecne udela chargera R/T z roku 1971 s typickou zebrovanou predni kapotou a falesnymi vydechy vzduchu na prednich dverich a bez vinylove strechy s tandardnimi (nezaklapecimi) svetly. A uvital bych, kbyby model mel motor jiny nez 426 Hemi, nejlepe 440 - skoro vsechno mam 426 Hemi. To ale toho chci moc a budu muset udelat nejaky ustupek.

BaRT
Site Admin

Příspěvek od BaRT »

tak do ČR dorazil konečně NEO CX 1/18

Obrázek

snad do konce týdne bude doma...
Sbírka modelů Citroën

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

lazard píše: Ja jenom cekam, kdy AW v serii Authentics konecne udela chargera R/T z roku 1971 s typickou zebrovanou predni kapotou a falesnymi vydechy vzduchu na prednich dverich a bez vinylove strechy s tandardnimi (nezaklapecimi) svetly. A uvital bych, kbyby model mel motor jiny nez 426 Hemi, nejlepe 440 - skoro vsechno mam 426 Hemi. To ale toho chci moc a budu muset udelat nejaky ustupek.
No já vždycky ty Vaše informace o Muscle Carech jenom hltám, fakt to není úplně můj obor, ale strašně se mi líbí. :D Já pořád mám zafixovanou tu řadu Authentics jako ERTL, i když už je to pár pátků Autoworld. A z těch dob Ertlů si vzpomínám, že toho moc nebylo a asi ty další modelové roky Chargerů dělají až teď, ale nejsem si jist. Akorát jestli tomu dobře rozumím, ty starší kusy, co jenom přebírají od Ertlu jsou nadále Authentics a případně dělají nově jenom jejich další varianty. A všechny zbrusu nové modely, nových typů aut už jsou AW Elite :?:
Dušane, já mám ještě Chargera R/T 71 s motorem 426, s vinylovou střechou, s překlápěcími světlomety, s jedním nasavačem na kapotě, jediné z Tvých podmínek, co splňuje, jsou výdechy vzduchu na předních dveřích. Ale teď jsem se díval na stránky AW a myslím, že už se to blíží a brzy se dočkáš, jediné co zbývá k dokonalosti je, že má stále vinylovou střechu, kterou Ty nemáš rád, ale jinak už je vše podle Tvých představ, i motor 440 Magnum. :D
Obrázek

licer

Příspěvek od licer »

Mě někde uvízl ve státech Oldsmobile Cutlass Supreme SX ve stříbrné od Lane (snad se někde neztratil a je to jenom kvůli tomu počasí). :x

Další na cestě je Chevy Camaro Z/28 od Authentics ve žluté, společník pro Camaro SS350
Oldsmobile 442 coupe z roku 1966 (HW61)....to bude bratříček k již vlastněnému modelu z roku 1967
Austin Healey 100/6 od Kyosha (v té nové modré)....společník k modelu 3000 MKI a mám zaděláno na červený MKIII :D

Po dlouhé době hledání nakupování a prodávání modelů jsem se rozhodl, že si seženu vždycky nějakou skupinku modelů pasující k sobě a nebudu sbírat o překot :) .

lazard

Příspěvek od lazard »

Akorát jestli tomu dobře rozumím, ty starší kusy, co jenom přebírají od Ertlu jsou nadále Authentics a případně dělají nově jenom jejich další varianty. A všechny zbrusu nové modely, nových typů aut už jsou AW Elite
Tak nejak to je. AW Authentics ted delaji jenom nove varianty puvodnich Authentics. AW Elite delaji jak nove varianty puvodnich Elite (yde ale AW Elite jsou udajne mirne vylepsene) a uplne nove modely.
ušane, já mám ještě Chargera R/T 71 s motorem 426, s vinylovou střechou, s překlápěcími světlomety, s jedním nasavačem na kapotě, jediné z Tvých podmínek, co splňuje, jsou výdechy vzduchu na předních dveřích. Ale teď jsem se díval na stránky AW a myslím, že už se to blíží a brzy se dočkáš, jediné co zbývá k dokonalosti je, že má stále vinylovou střechu, kterou Ty nemáš rád, ale jinak už je vše podle Tvých představ, i motor 440 Magnum.
Ale ta strecha :( .
Zjistil jsem ale, ze AW Authentics uz prodava i tmave zlaty 71 Charger 500 s motorem 383 ci - model vypada velmi elegantne - viz obrazek. Neni to sice uplne to, co jsem puvodne chtel, ale mozna se pro neho rozhodnu. Nejdrive ale musim nastudovat, co byl vlastne Charger 500 zac.
Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

lazard píše:Zjistil jsem ale, ze AW Authentics uz prodava i tmave zlaty 71 Charger 500 s motorem 383 ci - model vypada velmi elegantne - viz obrazek. Neni to sice uplne to, co jsem puvodne chtel, ale mozna se pro neho rozhodnu. Nejdrive ale musim nastudovat, co byl vlastne Charger 500 zac.
jj, viděl jsem ho taky, pěkný. Akorát ty ameriky se blbě studujou, protože je to strašná spousta variant od každého typu a každý modelový rok jiný. Kdo se v tom má vyznat. :( Prostě výsledek té jejich konzumní společnosti, jak to chrlili :D

sashator
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sashator »

Obrázek
Ale ta strecha .
Zjistil jsem ale, ze AW Authentics uz prodava i tmave zlaty 71 Charger 500 s motorem 383 ci - model vypada velmi elegantne - viz obrazek. Neni to sice uplne to, co jsem puvodne chtel, ale mozna se pro neho rozhodnu. Nejdrive ale musim nastudovat, co byl vlastne Charger 500 zac.
dušane, tak bych být tebou ještě chvilku počkal- tuto verzi by Autoworld měl chystat na březen letošního roku, je to 71 R/T, má i ty falešný výdechy na dveřích, jen motor jsem nebyl nikde schopen vyčíst, já do ní asi každopádně půjdu

Jinak ten Charger 500 byla vlastně vysoce výkonná verze (předchůdce verze Daytona), poprvé se objevila u ročníku ´68, zde měla i pozměněnou masku (z Coronetu). Ale pro neúspěch byla někdy kolem roku 1970 nahrazena Daytonou. Poté se myslím stala jenom jednou z verzí (co se týče motoráže), ale ruku do ohně bych za to nedal ;)
Naposledy upravil(a) sashator dne 14 led 2010, 18:49, celkem upraveno 1 x.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“