Stejnou Matru 530 jsem viděl nedávno v běžném provozu. Předjížděla mě za deště. Nevěřil jsem vlastním očím. Před tím jsem jí nikdy v životě nevidělVlad píše: ↑29 srp 2023, 12:57Ešte k modelu Matry 530. Tak ako aj AR33 od Laudoracingu, má aj tento starší model Matry predné a zadné okno z plastu a nie z fólie. Neviem ako je to finančne náročné vyrábať takto okná, no je to stabilnejšie riešenie a pri výrobe rôznych variant jedného modelu by ich bolo treba asi aj slušný počet.
Rezin 1:18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Rezin 1:18
Měl jsem první Ritmo ve stříbrné barvě, ale už jsem ho poslal dál. Vždycky jsem Ritmo do sbírky chtěl, ale po čase mi došlo, že se mi vlastně ty sportovní verze u mnoha aut zas tak moc nelíbí a platí to i pro Ritmo. Teď někdy bude vycházet od Laudoracingu i běžné Ritmo, ale asi do něj nepůjdu, bude mi stačit Uno. Navíc se teď musím krotit. Čerstvě mám jeden resinový Cadillac 1/18 od Stamp models a další si chci předobjednat 

Pekný Abarth, strieborná mu pasuje. Ja som tiež nad nim zvažoval, nemám to síce uzvreté či áno alebo nie, no momentálne som dosť naklonený doplniť Fiat 127 prvej generácie.
Matra 530 je celkovo dizajnovo zaujímavá až zvláštna, no v súčasnosti ju vidieť ešte v premávke, musí byť zážitok. Asi pôsobí, že je dosť malá voči prerasteným dnešným vozom.
Tu je vo verzii inšpirovanej Tyrrellom P34.
Teda to zírám! Takového kočkopsa jsem nikdy neviděl
. Zvláštní je, že má přední kola stejně velká jako zadní. Tyrrell je měl výrazně menší.
Jasné, jen jsem ho ještě ani nerozbalil. Jen co se k němu dostanu, tak udělám nějakou tu fotku. Hlavně doufám, že bude bez vad. No a samo jsem i zvědavý, jak bude působit naživo. A když bude stát za to, tak od nich asi půjdu i do připravovaného ´59 Coupe DeVille.
GT Spirit - Porsche RWB
Klasicky pekná prestavba od Akira Nakai, pekná farba, len na foto z mobilu mi chytila trochu iný odtieň.
A nové balenie od GT, už nie je model uzavretý v polystyréne.
Klasicky pekná prestavba od Akira Nakai, pekná farba, len na foto z mobilu mi chytila trochu iný odtieň.
A nové balenie od GT, už nie je model uzavretý v polystyréne.
Pár večerních fotek Cadillacu od Stamp Models. Model mi přijde moc hezky udělaný, vady jsem na něm žádné nenašel. Ještě jsem ho neměl sundaný z podstavce, tak nevím, jestli má někde nějakou plaketku s pořadovým číslem. Jestli ne tak je to podle mě škoda, obzvlášť u modelu, co je vyrobený v tak malém počtu (přesný počet výrobce neuvádí, ale jeden zdroj uvádí 109 kusů na jeden barevný odstín, další zdroj uvádí 149 kusů na jednu barvu).

Pekný, paráda!!!
Ja z takýchto podstavcov výnimočne dávam dole modely. Vzhľadom na rozmery ameriky mi pripadá podstavec o pár čísel malý
Ja z takýchto podstavcov výnimočne dávam dole modely. Vzhľadom na rozmery ameriky mi pripadá podstavec o pár čísel malý