Celkem jich mám už 5
Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Fotosumář 1/18
Tak já si také dovolím představit své přírůstky 1/18 ( v pořadí jak přicházely).

Celkem jich mám už 5
a plánuji, že pořídím v letošním roce i další. Kolik bude také záležet na tom, zda se rozhodnu pro "odtučnovací" kůru své sbírky 1/43 a taky moto 1/12. A taky zda vymyslím vhodné místo pro jejich vystavení - v krabicích to není ono - modely mají být na očích, aby se sběratel mohl kochat kdy se mu zachce. Tedy aspon já to tak cítím 
Celkem jich mám už 5
Vidím Matěji,že se převážně specializuješ na "cizokrajná" auta.Ale pochopitelně před Tvými přírůsky taky klobouk dolůMatěj píše:Všem gratuluji a zde je mých pár kousků za rok 2010.
1/12 5 kusů
1/18 191kusů
JJ, děkuji.Mohlo jich být více, ale něco je na celnici a kdybych letos nemusel dávat skoro 90 000,- za vitríny, to by bylo modelů.
Pěkný balík, Matěji 
Fotosumář přírůstků v mé sbírce vozů Porsche za rok 2010. Omlouvám se za horší kvalitu fotoalb, na vlastních webových stránkách pracuji, ale času je málo....

Pánové, je to paráda ten náš koníček. Rok 2010 vidím byl veskrze úspěšný, krize - nekrize.
Kdybych toho koupil např. tolik co Matěj, tak bych ještě někdy v roce 2013 neměl všechno rozbaleno. Jak to stíháš.
Kdybych toho koupil např. tolik co Matěj, tak bych ještě někdy v roce 2013 neměl všechno rozbaleno. Jak to stíháš.