Porovnání modelů
					Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
	Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- 
				rallymodels
Re: Porovnání modelů
Tak do filmů tohoto typu se asi není co divit-ono otloukání originálů by těžko rozpočet pokousal.
Jinak jsem byl letos v tom novém muzeu v Modeně -sice se to honosí názvem Ferrari -ale skutečnost je taková,že je tam samá Alfa.Takže největší boom je o tom baráku ,pak teda ta budova kde to vlastně Enzo začal je tam video projekce asi 12 obrazovek kolem středu-tahle expozice ale stojí za návštěvu,jsou zde skutečně historické artefakty včetně všech znaků,které kdy byly použity,bohužel je tam ale zákaz focení.
V San Marinu je muzeum Abarth a Ferrari - zcela o něčem jiném bohužel ani zde není možné fotit,ale rozhodně jsem se pokuchal daleko víc než v Modeně
Maranelo jsme už časově nedali,tak snad 2013
Pokud by byl zájem o fotky z té Modeny klidně je dám.

Jinak jsem byl letos v tom novém muzeu v Modeně -sice se to honosí názvem Ferrari -ale skutečnost je taková,že je tam samá Alfa.Takže největší boom je o tom baráku ,pak teda ta budova kde to vlastně Enzo začal je tam video projekce asi 12 obrazovek kolem středu-tahle expozice ale stojí za návštěvu,jsou zde skutečně historické artefakty včetně všech znaků,které kdy byly použity,bohužel je tam ale zákaz focení.
V San Marinu je muzeum Abarth a Ferrari - zcela o něčem jiném bohužel ani zde není možné fotit,ale rozhodně jsem se pokuchal daleko víc než v Modeně
Maranelo jsme už časově nedali,tak snad 2013
Pokud by byl zájem o fotky z té Modeny klidně je dám.
sem si myslel že to ukáže jestli se vyplatí připlatit. Jinak srovnání typu Bburago x AA sem nedávám a těch tam je nejvíclicer píše:Ono rozkřápat originální Lambo by asi produkce nezkouslaa běžný divák rozdíl mezi nepovedenou replikou a originálem nepozná. Jinak srovnávat CMC a HW mi přijde vcelku zbytečné

Sbírka modelů Citroën
tak keby si dal porovnanie Bburago vs HW (hoc aj Elite) Ferrai F40 alebo 250 GTO, tak by to vyšlo dosť na stejno...hlavne ta F40ka je strasne Bburagoidná, a to je dost zlé lebo uz Bburago sa netrafilo lebo robili model podla prototypu (preto má za zadnym kolesom 5 prieduchov, ine zadne okno, medzichladiče,...) a HW akoby iba opravilo chyby na uz zlom modeli...takze celé zle 
jj u filmov to je jasné ze nerozbiju skutocny skvost...ale na staticke sceny aspon mohli nejaku exotiku použiť..ako v Rain Manovi (Countach a Ferrari 412) alebo v Rising Sun (1992) kde bol americky Vector

jj u filmov to je jasné ze nerozbiju skutocny skvost...ale na staticke sceny aspon mohli nejaku exotiku použiť..ako v Rain Manovi (Countach a Ferrari 412) alebo v Rising Sun (1992) kde bol americky Vector

modrý Mondial, pekný Mondial 

Když porovnám obě srovnání, tak CMC má oproti Elite podstatně více navrch než BBR oproti Elite. Věčná škoda těch Elite mega-kol na té Italii.
Stevko : Zase to trochu přeháníš. Už když přišel obyčejný HW po Bburagu, byl to pokrok. A srovnávat na podobnou úroveň Bburagáckou a HWE F40 je mimo.

Stevko : Zase to trochu přeháníš. Už když přišel obyčejný HW po Bburagu, byl to pokrok. A srovnávat na podobnou úroveň Bburagáckou a HWE F40 je mimo.
Děkuji za odpověď k tématu Le Manssva57 píše:Tady dávám k dispozici foto zadní části:
Z toho je patrné,že u AA tento model lidově řečeno odrbali,jak se dalo.Už to, že č. 007 má nápis na krabici,že je to model z 24 h. Le Mans 2009.Při tom je tato verze z Le Mans Series. A dokonce č.008 je verze z Le Mans Series,ale má decaly z 24 h. Le Mans. Z toho je vidět,že představitelé AA mají plnou pusu keců o zkvalitnění výroby,ale taky to matlají a patlají, jak se dá,aby ušetřili a utržili za takové zkomoleniny co největší zisky.
Sbírka modelů Citroën
pokrok ako pokrok...Bburago vydali model v roku 1988 a HW pomaly o 20 rokov vyda ich opravenu kopiu...však sa pozri na to ako robí HW zadny spojler, je prisrubovany presne ako na Bb, alebo ze F40 má predné nahradne koleso + iny chladič ako mal prototyp...však to je v podstate ten isty model, len za ovela viac peňazí  ...aj špáry okolo dielov má rovnako zlé
...aj špáry okolo dielov má rovnako zlé 

modrý Mondial, pekný Mondial 

LOLA - Aston Martin
U těch sportovních prototypů se ty vnitřní vtokový a obtokový partie mění závod od závodu. Na pomalých okruzích jsem našel např. verzi bez mřížky úplně (tuším z Algarve) nebo třeba s přidanou odtrhovou hranou (Sebring nebo Daytona ) Ale jinak souhlasím s tím, že si tentokrát AA nedal moc záležet na detailech a prezentovat ten model jako účastníka 24h LM je drzost a dělání blbců z lidí. Je to jen jejich marketingová vyčůranost.
  ) Ale jinak souhlasím s tím, že si tentokrát AA nedal moc záležet na detailech a prezentovat ten model jako účastníka 24h LM je drzost a dělání blbců z lidí. Je to jen jejich marketingová vyčůranost.

U těch sportovních prototypů se ty vnitřní vtokový a obtokový partie mění závod od závodu. Na pomalých okruzích jsem našel např. verzi bez mřížky úplně (tuším z Algarve) nebo třeba s přidanou odtrhovou hranou (Sebring nebo Daytona
 ) Ale jinak souhlasím s tím, že si tentokrát AA nedal moc záležet na detailech a prezentovat ten model jako účastníka 24h LM je drzost a dělání blbců z lidí. Je to jen jejich marketingová vyčůranost.
  ) Ale jinak souhlasím s tím, že si tentokrát AA nedal moc záležet na detailech a prezentovat ten model jako účastníka 24h LM je drzost a dělání blbců z lidí. Je to jen jejich marketingová vyčůranost.Re: Porovnání modelů
Tady šlo spíš o to,že AA udělalo v prostoru pod zadním dílem rovnou uzavřenou plochu bez jakychkoliv komponentů-mřížka, nemřížka.

I když občas s Daliborem mám rozdílné pohledy na kvalitu modelů,tentokrát s nim souhlasím.Když to vezmu z pohledu tvarů modelua řešení detailů,tak musím konstatovat,že HWE je určitě pokrok oproti Bburagu. A to samý je v porovnnání HWE vs. Kyosho.Až když jsem koupil HWE,pak teprve jsem prodal Bb.A jak jsem pak koupil Kyosho,tak až potom jsem prodal HWEStevko86 píše:pokrok ako pokrok...Bburago vydali model v roku 1988 a HW pomaly o 20 rokov vyda ich opravenu kopiu...však sa pozri na to ako robí HW zadny spojler, je prisrubovany presne ako na Bb, alebo ze F40 má predné nahradne koleso + iny chladič ako mal prototyp...však to je v podstate ten isty model, len za ovela viac peňazí...aj špáry okolo dielov má rovnako zlé
 .
 .Re: Porovnání modelů
Já rozumím, o čem je řeč. Jen chci říct, že takhle to klidně mohl mít i originál na nějaké předsezónní prezentaci (třeba bez motoru) a AA to prostě opral. Škoda, jinak je to pěkný auto.sva57 píše:Tady šlo spíš o to,že AA udělalo v prostoru pod zadním dílem rovnou uzavřenou plochu bez jakychkoliv komponentů-mřížka, nemřížka.