Poslední přírůstky
					Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
	Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
Z Modelissima 
ALPINE GT LE MANS DANIELSON 1990-OttO mobile

PORSCHE 911 (993) CARRERA RS CLUB SPORT 1995-GT Spirit

ALPINE GT LE MANS DANIELSON 1990-OttO mobile
PORSCHE 911 (993) CARRERA RS CLUB SPORT 1995-GT Spirit
Dlóóóuho jsem nic nepřidal, tak napravuji  

Moje dnešní přírůstky: GTA, PMA, HWE, FX Models

A solo Lambo

Moje dnešní přírůstky: GTA, PMA, HWE, FX Models

A solo Lambo

FaceBook > uživatel mihals 1:18
MB G4 od Signature

Někde leží   Abych je mohl vystavit, musel bych je dost vylepšit, jsou takové "obecné", bez znaků, ksichtu atd. Ale holínky se jim lesknou fest!
 Abych je mohl vystavit, musel bych je dost vylepšit, jsou takové "obecné", bez znaků, ksichtu atd. Ale holínky se jim lesknou fest!

Abych je mohl vystavit, musel bych je dost vylepšit, jsou takové "obecné", bez znaků, ksichtu atd. Ale holínky se jim lesknou fest!
 Abych je mohl vystavit, musel bych je dost vylepšit, jsou takové "obecné", bez znaků, ksichtu atd. Ale holínky se jim lesknou fest!Re: Poslední přírůstky
Ten Mecedes je impozantní auto, ale popravdě jsem se rozhodl se mu ve sbírce vyhnout. Až příliš mi evokuje
to, jak mizerné to s námi tehdy bylo..
Na druhou stranu u druhoválečných německých leteckých kitů jsem tento pocit nikdy něměl.
V každém případě gratulace k modelu.

to, jak mizerné to s námi tehdy bylo..
Na druhou stranu u druhoválečných německých leteckých kitů jsem tento pocit nikdy něměl.
V každém případě gratulace k modelu.
Gratulace k modelu   I když nejsem velkej fanda Mercedesů, tenhle ve sbírce snad jednou budu mít. Jak psal Marfil-impozantní auto
 I když nejsem velkej fanda Mercedesů, tenhle ve sbírce snad jednou budu mít. Jak psal Marfil-impozantní auto 

I když nejsem velkej fanda Mercedesů, tenhle ve sbírce snad jednou budu mít. Jak psal Marfil-impozantní auto