Martine taky jsi se pěkně rozjel kolik už jich máš celkem??

.
 .

, takže budem spokojný keď mi v tomto roku pribudne rally modelov rovnako ako vlani. Sám som zvedavý či vydajú slušnú Lanciu 037 (RMC-Kyosho), nočnú Deltu (RMC-Kyosho) a S 4 (RMC-AA). To sú okrem plienok
 , takže budem spokojný keď mi v tomto roku pribudne rally modelov rovnako ako vlani. Sám som zvedavý či vydajú slušnú Lanciu 037 (RMC-Kyosho), nočnú Deltu (RMC-Kyosho) a S 4 (RMC-AA). To sú okrem plienok   a ďalších dôležitých vecí priority na 2013.
 a ďalších dôležitých vecí priority na 2013. Pokusím se co nejdříve aspon sekci 1/18 provizorně aktualizovat.Časem bych to chtěl ,ale stejně znovu celé přefotit. Některé modely už nemám ,některé naopak přibyli takže sám jsem zvědavý jak má sbírka ted vypadá
 Pokusím se co nejdříve aspon sekci 1/18 provizorně aktualizovat.Časem bych to chtěl ,ale stejně znovu celé přefotit. Některé modely už nemám ,některé naopak přibyli takže sám jsem zvědavý jak má sbírka ted vypadá 
 Každopádně kvalitnější novinky rally modelu (AA ,Otto..) bych si nechtěl nechat ujít,tak uvidím
 Každopádně kvalitnější novinky rally modelu (AA ,Otto..) bych si nechtěl nechat ujít,tak uvidím