a FERRARI 312 PB Targa Florio 1972-GMP - obě z Modelissima
Poslední přírůstky
					Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
	Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední přírůstky
PORSCHE 356 A SPEEDSTER 1959-Schuco

Sedačky jsou vzorované velice zajímavě - ten drobný vzoreček, který je patrný na světlém čalounění jsou samé miniaturní nápisy (loga) PORSCHE, šikmo, jeden za druhým.Vlad píše:Odvážna voľba farby, škoda že ja sa čiernej bránim, ale vynikne interiér, kde hlavne sedačky máva Porsche zaujímavo vzorované.
Sváťo, já mám teď také na cestě jeden velký balík z Modelissima. Nejvíce frčela 599 XX červená 3 , ale já jsem se zatím na Mattely vybod, čekám že ještě půjdou s cenou dolů i u dalších 599-ítek. A také jsem si pro sebe stáhnul GMP 312 PB, cena byla výborná. Budu mít se žlutým pruhem 1000km Monza a hlavně s Jackym Ickxem, bude do dvojice s Ickxovou F1 312 B od Exota. Oba vozy jsou vlastně přímo příbuzné stejným motorem.

Já Dalibore pořídil 599 XX ještě před tím,než je takto drasticky zlevnili.Ale ani mě to moc nevadí.Aspoň takto nemusím sledovat co mám a nemám, a můžu se ubírat směrem na další novinky.
No a ty 312 PB kromě č.2 jsou taky za super ceny ,to potvrzuji

No a ty 312 PB kromě č.2 jsou taky za super ceny ,to potvrzuji

Jojo,opravdoví sběratelé to mívají zvlážť těžký. 

Už mi dorazilo Lamborghini Sesto Elemento od Mr Collection, nádhernej model, kdo si ho pořídí další  

http://www.imagebanana.com/view/2buddwtm/P1440509.JPG

http://www.imagebanana.com/view/2buddwtm/P1440509.JPG
...nikomu se asi nechce za to dávat ty love.A jak to vypadá se zpracováním karbonu na karoserii ?
Někde tady na fóru byla debata a fotky,že MR karbon neumí

Někde tady na fóru byla debata a fotky,že MR karbon neumí

Nezbývá než pogratulovat, opravdu vzácný kus, sběratelská hodnota je určitě vysoká! Asi Vás moc nebude...   Ještě, že nesbírám resiny, to bych zbankrotoval.
  Ještě, že nesbírám resiny, to bych zbankrotoval. 

Z Modelissima od Sparku PORSCHE 911 SC  3.0  East African Safari Rally 1978

Moc pěkně a detailně zhotovený model,akorát bohužel pp. všechny nyní vyrobené modely mají přehozený nápisy jezdců z pravé strany na levou a obráceně-jak už tady ve vláknu WRC zmiňoval "hurvajs".

Moc pěkně a detailně zhotovený model,akorát bohužel pp. všechny nyní vyrobené modely mají přehozený nápisy jezdců z pravé strany na levou a obráceně-jak už tady ve vláknu WRC zmiňoval "hurvajs".