Jinak je pravda,že za týden jsem ještě nikdy nekoupil 3ks modelu,takže u mě opravdu velký rekord  .Peněz na modely je samozřejmě málo,ale některé jsem prodal a ihned zase investoval do nových takže proto jsem si tohle mohl dovolit
  Jinak je pravda,že za týden jsem ještě nikdy nekoupil 3ks modelu,takže u mě opravdu velký rekord  .Peněz na modely je samozřejmě málo,ale některé jsem prodal a ihned zase investoval do nových takže proto jsem si tohle mohl dovolit  
...jo pozoruju.Kdepakže ty loňské sněhy jsou.No ale nemusí stále pršet musí zatím stačit že aspoň kape.Také už delší dobu vyhlížím dávno avízované kousky.Snad se ještě v 2.pololetí něco objeví.sva57 píše:...jo už to taky není co to bejvalo

V to taky doufámracing18 píše:Také už delší dobu vyhlížím dávno avízované kousky.Snad se ještě v 2.pololetí něco objeví.

Máš pravdu,kola mám upravené.Ty puvodní kola jakoby "hřebíková" byli hrozné.Jinak s hřebama myslím jeli celý závod,ale před startem a na slavnostním startu ty asfaltové kola měli.Mikojan04 píše:Škoda fabia wrc (Janner rally) nemá mít náhodou šotolinové kola?Kde jsem tento model viděl měl jen šoto kola,bud jsou 2varianty nebo to má kolega Hurvajs upravený.Mě osobně se spíš líbí asfaltový kola než šotolinový na wrc.

Tak konečne po desiatych dňoch mi prišla obálka a obsahovala väčšinu nálepiek ktoré boli na MG poškodené...hurvajs píše:Fabi tak toto bych od Otíka nečekal.Věřím,že by jsi u něho ,ale s reklamací uspěl, ne??

http://www.wedge-models.com/catalogo.php?idioma=es
 http://www.wedge-models.com/catalogo.php?idioma=es