Poslední úbytky
					Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
	Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední úbytky
tak je to s lowendami  ...uz som seriozne zvazoval ze si kupim Mondo SLS AMG lebo sa mi pacila na nom ta ziariva cervena farba...a potom vidim fotku jak ma tie dvere otvorene, a tie tenke stlpiky á la 300 SL ma presvedcili ze si asi odlozim viac peniažkov na Minichamps
...uz som seriozne zvazoval ze si kupim Mondo SLS AMG lebo sa mi pacila na nom ta ziariva cervena farba...a potom vidim fotku jak ma tie dvere otvorene, a tie tenke stlpiky á la 300 SL ma presvedcili ze si asi odlozim viac peniažkov na Minichamps 

...uz som seriozne zvazoval ze si kupim Mondo SLS AMG lebo sa mi pacila na nom ta ziariva cervena farba...a potom vidim fotku jak ma tie dvere otvorene, a tie tenke stlpiky á la 300 SL ma presvedcili ze si asi odlozim viac peniažkov na Minichamps
modrý Mondial, pekný Mondial 

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Poslední úbytky
Svato tak první tvuj Otík jde do světa??   Co se stalo??
 Co se stalo??

Co se stalo??
 Co se stalo??Re: Poslední úbytky
No nezapadá mě do sbírky(mezi těma sporťákama je to taková moc hranatá škatule) a u těchto prvních Otíků bylo zpracování nic moc