Tady ani tak nejde o mrzkých pár set,ale jde tady taky o místo a hlavně pokud je někde k mání tentýž model v lepší kvalitě,tak pochopitelně horší prodám,jelikož se snažím,aby modely v mé sbírce byly co nejlepší.A že nemám původní model-to vůbec nevadí-vzpomínky zůstanouFricoolinek píše:Sorry, že to tak říkám, ale to vám tohle "těžké srdce" stálo za těch "mrzkých" pár set, které jste za to dostlali (předpokládám)?
Poslední úbytky
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Poslední úbytky
No zatím Petře není,ale určitě bude hůřBaRT píše:Snad u Svaťi o místo není zas takový problém...
Jéé to byla pěkná diskuze, úplně mě mrzí, že mi včera nejel internet. Moje první ve sbírce byly a stále jsou
a navždy budou
v 1. třídě jsem dostal na Ježíška 4x Matchbox Speed / Super Kings a 2x Corgi. Moje první osmnáctina byla M-B SSK od Bburaga, rozloučil jsem se s ní celkem bez emocí. 
LAMBORGHINI ESPADA-AA
zlatou jsem si nechal,modrou jsem prodal

zlatou jsem si nechal,modrou jsem prodal
Tak jsem tento bburagoidní model pustil do světa-Aston Martin DBR1 (SC)

...a tímto jsem se s firmou Shelby Collectibles rozešel definitivně.......
...a tímto jsem se s firmou Shelby Collectibles rozešel definitivně.......
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
tak to přišli o hodně!!! Svata=dobrý,stálý zakazník(možná si to tu ta firma přečte a třeba se poučí) 

To byl od nich 1.model a ti vypadají nepoučitelněhurvajs píše:tak to přišli o hodně!!! Svata=dobrý,stálý zakazník(možná si to tu ta firma přečte a třeba se poučí)
u mě je momentálně STOP prodejům, starší kousky které jsem měl i kvůli třeba špatné kvalitě vícekrát jsou pryč a vše už jen nové a s rozumem, snad jen že něco vyjde v "lepší" barvě jak to dělá rád Norev ale to mě zatím nemotivuje k prodejům...
Sbírka modelů Citroën
Šťastný to sběratel, který se nepotřebuje ničeho zbavit.