sva57 píše:A zelená CSL Groser Beer a ta černá z Le Mans-tam opravdu chybí horní rámeček na pravých dveřích-no vidíš,vůbec jsem si toho nevšiml-takže ho tam asi neudělali na všech těchto modelech:
Porovnání modelů
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Porovnání modelů
Ještě jsem psal kamošovi,který sbírá Le Mans,ten tu CSL má asi přes 1/2 roku a zjišťoval,jak to s tou lištou je.Na pravých dveřích není klasická stahovačka,ale je tam posuvné sklo.Údajně když ho zatáhneš,tak ta chromová lišta není vidět a když ho odsuneš dozadu,tak ta lišta vidět je.
Tak to je dokonalý důkaz. Skvělá práce Sváťo !
Tak teď Ti Dalibore od nákupu snad už nic nebráníDali.B píše:Tak to je dokonalý důkaz. Skvělá práce Sváťo !
Tentokrát jsem si vabral na porovnání identický model od stejné firmy-rozdíl je pouze v barvě.
LAMBORGHINI 400 GT ESPADA S II z roku 1974 od Autoartu.

co se týká exteriéru,tak je na tom lépe ta zlatá Espada(více vyniknou linie karoserie,u modré zanikají)

u interiéru je to opačné,i když po otevření dveří u zlaté Espady není přece jenom ten interiér tak tmavý,jak se jeví na fotkách

Jelikož je pro mě podstatné,aby byl model vidět ve vitríně a nezanikaly linie karoserie vlivem tmavé barvy(az na 2. místě je pak světlost interiéru),tak si zlatou Espadu nechám a tmavě modrou prodám
LAMBORGHINI 400 GT ESPADA S II z roku 1974 od Autoartu.
co se týká exteriéru,tak je na tom lépe ta zlatá Espada(více vyniknou linie karoserie,u modré zanikají)
u interiéru je to opačné,i když po otevření dveří u zlaté Espady není přece jenom ten interiér tak tmavý,jak se jeví na fotkách
Jelikož je pro mě podstatné,aby byl model vidět ve vitríně a nezanikaly linie karoserie vlivem tmavé barvy(az na 2. místě je pak světlost interiéru),tak si zlatou Espadu nechám a tmavě modrou prodám
- ksmotorsport
- Kontaktovat uživatele:
A nevadí ti že tmavý interier v modelu zaniká?Skoro není vidět že tam jsou další sedadla...
Karel66
http://www.modelyks.wbs.cz
http://www.modelyks.wbs.cz
..to mě vadí,ale pokud otevřeš dveře,tak je to vidět pěkně.Ta tmavá Espada zase zaniká ve vitríně-je to takový tmavěmodrý flek se 4 světlama.ksmotorsport píše:A nevadí ti že tmavý interier v modelu zaniká?Skoro není vidět že tam jsou další sedadla...
Pro mě je rozhodující,aby byla vidět ve vitríně