Z těch Audin ti, ještě chybí verze HB a máš to komplet Fotosumář 1/18
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Fotosumář 1/18
Lojzo veeeeelká paráda.
Z těch Audin ti, ještě chybí verze HB a máš to komplet 
Z těch Audin ti, ještě chybí verze HB a máš to komplet Re: Fotosumář 1/18
Dík ,Walter bude jen mě udivili,že z toho portugalska neudělali Mikkolu,když tam zvítězil.
Máte to pánové pěkné a rozsáhlé, já už letos můžu také rekapitulovat :
pouhých 8 kusů : 1x Exoto, 2x CMC, 5x AA, jo a ještě abych nezapomněl 2 kusy Premium Classixxs 1:43 jen tak pro radost
Úbytků bylo letos něco přes 20, takže se nám to zase o něco málo scvrklo.

pouhých 8 kusů : 1x Exoto, 2x CMC, 5x AA, jo a ještě abych nezapomněl 2 kusy Premium Classixxs 1:43 jen tak pro radost
Úbytků bylo letos něco přes 20, takže se nám to zase o něco málo scvrklo.

Naposledy upravil(a) Dali.B dne 23 bře 2018, 19:35, celkem upraveno 1 x.
Vidím, že už také bilancujete a je zde opět hezká rozmanitost.
Já ani tentokráte nevybočil ze standardu, takže cca jeden model za měsíc.
Rozmanitost i u mě, od resinu, přes neotevírací kováky až po špičkové "rozebiratelné" kovové modely.
Nejdůležitější ale je, že se mi podařilo zmenšit počet modelů, které jsem, jak se říká před sebou podle seznamu tlačil.
Momentálně, je pouze jeden model, o který mám zájem, je ke koupi, a zatím jej ještě nemám, takže u mě spokojenost.

Já ani tentokráte nevybočil ze standardu, takže cca jeden model za měsíc.
Rozmanitost i u mě, od resinu, přes neotevírací kováky až po špičkové "rozebiratelné" kovové modely.
Nejdůležitější ale je, že se mi podařilo zmenšit počet modelů, které jsem, jak se říká před sebou podle seznamu tlačil.
Momentálně, je pouze jeden model, o který mám zájem, je ke koupi, a zatím jej ještě nemám, takže u mě spokojenost.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore, Jirko parádní doplnění Vašich sbírek 
U oboch radosť pozrieť.
Fotosumář 1/18
Letošní rok byl u mě především ve znamení předělávek modelů vozů Porsche (jak jinak
), z větší části jde o modely od sběratele Kay Kosara z Německa, který rušil sbírku, na pár předělávek jsem si našel čas i já. Jedná se převážně o vozy z 24h Le Mans, ale i z dalších závodů. Z produkčních modelů přibylo kolem 70 vesměs novinkových modelů z tohoto roku, ty jsem ale nefotil.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Tak u mě letos velmi úrodný rok ,celkem 16ks.
OTTO 7ks, IXO Altaya 3ks, Minichamps 2ks, Norev 1ks, Sunstar 1ks, Solido 1ks, Abrex 1ks

OTTO 7ks, IXO Altaya 3ks, Minichamps 2ks, Norev 1ks, Sunstar 1ks, Solido 1ks, Abrex 1ks

Výborne Libor. Tiež si mal dobrý rok. Tvoj výber určite poteší oko každého fanúšika a zberateľa rally. Palec hore.
Letos jsme tedy všichni velice pilně doplňovali sbírky.Urodily se krásné top modely u Dalibora.
No a my ostatní kteří se specializujeme na sportovní odvětví jsme také nezaháleli.
Takže krásné okruháče a u Libora velká paráda.
No a my ostatní kteří se specializujeme na sportovní odvětví jsme také nezaháleli.
Takže krásné okruháče a u Libora velká paráda.