Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
tak si doplním sbírku Peugeotu,tentokrát rok 2002 Peugeot 206 WRC Tour de Corse -AA

Z Modelissima ze dvou objednávek pár modelů pro greenwolfa a Vladamira a moje kamarády.No a pro mě tyto 2 kousky:
AA + HWE

...no a z eBaye tyto 4 kousky pro kamaráda a kolegy sběratele :
3x AA , 1x PMA

AA + HWE

...no a z eBaye tyto 4 kousky pro kamaráda a kolegy sběratele :
3x AA , 1x PMA

U tej zltej Italie som zvedavy na kvalitu laku, na fotkach to vyzera celkom obstojne. Spracovanie interieru je vraj pririovnatelne ku Kyoshu tak som nan zvedavy. U mna samozrejme vyhrala ta cervena ... Len ma irituje fakt, ze BBR uz neprodukuje ziadne otvaracie kusy, to je skoda, pretoze vedla F43O by sa F458 naramne hodilo. A gratulacia k novinkam 

Řekl bych,že ta M3 je ještě jak takž finančně dostupná oproti těm továrním z DTM,kde je už dnes cena mimo realitu.
Zvolils dobře.Ta druhá evoluční šotolinová specifikace nemá žebrované křídlo,ale to Ty dobře víš.hurvajs píše:tak si doplním sbírku Peugeotu,tentokrát rok 2002 Peugeot 206 WRC Tour de Corse -AA
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
racing18 přesně jak říkáš,u této sice je taky chybka,chybí malá kaplička.Jinak ještě mám verzi Burns 2003 tam ta kaplička i žebra už jsou a Auriola 2001.Tam ta kaplička nemá být takže taky je to dobře 

Já je viděl naživo obě a musím říct, že ta žlutá mě nadchla více, je to krásná perleťová žlutá. (přikládám foto)jarek píše:U mna samozrejme vyhrala ta cervena ... Len ma irituje fakt, ze BBR uz neprodukuje ziadne otvaracie kusy, to je skoda, pretoze vedla F43O by sa F458 naramne hodilo. A gratulacia k novinkam

Já jsem pořád chtěl pořídit F430 od BBR, ale teď bych neměl od BBR Italii, abych je postavil spolu, tak se na BBR asi vykašlu. Ten resin je o ničem. Tak jestli mi pánové pochválíte ten Mattel, tak asi do něj půjdu, možná dodatečně i v F430. 430 mám Scuderii ta je také pěkná.