nOstalgia

Odpovědět
VeňaPV

Re: nOstalgia

Příspěvek od VeňaPV »

Na stránkách istmodels.com je nový katalog 2011!
viz:
(nefunkční link odstraněn adminem)

Radost mi udělalo, že by měla vyjít kvalitní Tatra 613, jinak jsou to vesměs modely, které již vyšly v různých mezinárodních mutacích Kultovek. Bohužel o jakékoliv nákladní Tatře ani zmínka..

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

A ještě jednoho zajímavého modelu jsem si všiml- Barkas B 1000 VB Czech police 1970.
Snad vyjde brzy. Neorientuju se moc v historii VB- byla v té době modrobílá či už žlutobílá kombinace?

FKS

Příspěvek od FKS »

"Plná" verze Tatry 613 je supr, podle mě je i dobře, že bude jiná barva než černá jako u kultovek, ale nejsem si jistý jestli se "champagne metallic" ve skutečnosti dělala, na dobových prospektech je vyfocena T613 nějaké béžové barvy, třeba to má být ona.

T148 možná vyjde jen pro Atlas, ale těžko spekulovat, uvidíme.

Jestli byly Barkasy VB tedy nevím, ale nabízel ho jednou MAC jako předělávku: (nefunkční link odstraněn adminem)

VeňaPV

Příspěvek od VeňaPV »

Takový Barkas od IST jak byl do MAC by se mi líbil a hodil do sbírky. "Žlutobílá" VB je mému věku bližší:)

Barťák

Příspěvek od Barťák »

ještě by mohli udělat v barvách VB víc aut,třeba Ladu 2107 nebo tu ku.Každopádně je super,že budou takový super novinky.Taky mě potěšila Volha M24 Volkspolizei ;) a taky naši kolegové ze Slovenska se dočkaj Nivy v barvách tamní policie

Amerika

Příspěvek od Amerika »

Doufám, že z toho katalogu IST se dočkáme i nějakých modelů, které se objeví v kultovkách. Třeba ta Lada Samara sedan by se mi docela líbila. Ten Barkas vzech police by mohl byýt třeba jako speciál v kultovkách..... :-D

Barťák

Příspěvek od Barťák »

To se tady ale už řešilo,je to o velikosti trhu...česko a slovensko je hold malej trh a nemaj zaručenej takovej odběr jako u poláků,kde speciály vycházej docela často. ;)

Amerika

Příspěvek od Amerika »

Bohužel..... :-( Jinak řešilo se to v tématu Kultovní auta ČSSR atd? Já jsem tu poměrně novej a nemám všechno projetý..... :D

Barťák

Příspěvek od Barťák »

jojo myslim,že tam se to řešilo.no třeba něco vyjde, budem doufat ;)

Barťák

Příspěvek od Barťák »

kdo ste se ještě nekoukli,tak na Foxtoysu jsou fotky z Norimberku,mile mě překvapily novinky od Schuca a to různá provedení Barkase B 1000 (nefunkční link odstraněn adminem)

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/43“