Ty termíny já už vubec neřeším,dokud modely nebudou na eshopech beru to jak předseda z "chalupářu" tedy výhledově
  Ty termíny já už vubec neřeším,dokud modely nebudou na eshopech beru to jak předseda z "chalupářu" tedy výhledově   

Obávám se, že pak před Vánoci to budou chtít dohnat a kvalita bude tam co vloni u Fabie RS a 110L...
 Obávám se, že pak před Vánoci to budou chtít dohnat a kvalita bude tam co vloni u Fabie RS a 110L...zdenek píše:Sbírám modely Škoda 1:43 Abrex. Některé jsou vhodné k vlastní přestavbě. Už .../
 Také bych rád jiné modely (Škoda 1202, Škoda 1201 STW v policejní verzi atd, "bojový Tudor", 1203 combi či náklaďáček atd..)
  Také bych rád jiné modely (Škoda 1202, Škoda 1201 STW v policejní verzi atd, "bojový Tudor", 1203 combi či náklaďáček atd..)