Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
je fakt jako živý...
(nefunkční link odstraněn adminem)
a super je ta obrácená sedačka na ovládání jeřábu .-)

(nefunkční link odstraněn adminem)
a super je ta obrácená sedačka na ovládání jeřábu .-)
Sbírka modelů Citroën
Tahle IFA je bomba, tchán ji má 1:1 a letos bude mít 60-tiny, budu mít pro něj supr dárek  

Mylsím,že nás čekají zajímavý kousky v týhle kolekci! 

Tak mi dneska dorazila IFA valník, přestože jsem ji před 14-ti dny telefonicky zrušil, takže pofrčí zpátky   Už jste někdo vracel model zpátky do Atlasu?
  Už jste někdo vracel model zpátky do Atlasu?

Už jste někdo vracel model zpátky do Atlasu?
  Už jste někdo vracel model zpátky do Atlasu?Re: Editions Atlas Collections 1:43
Nemal si to prevzať. Nemal by si náklady na vrátenie. Prípadne to odnes na svoju poštu a dohodni sa s nimi, aby to vrátili odosieľateľovi ako neprevzatú zásielku 

Zkusím to, díky. Balíček převzala manželka když jsem byl v práci, ale já bych ho vzal také, protože čekám na prezidentský Mercedes.

Balíčky od atlasu nie sú zalepené, takže sa dá pozrieť čo poslali a na základe toho sa rozhodnúť...

Tak už mi dorazil Garant. Model je to moc hezkej. Akorát mi furt nedorazila IFA. Na stránkách Atlasu píšou, že už mi byla doručena. To dost dobře nechápu.

Mne tiež ešte nedošla a na stranke mi píše, že "vrátene" cirkus humberto ten atlas.

a kde se mužu na těch strankach atlasu podivat jak je to s doručenim modelu diky za odpověd