5367,60 Kč včetně pošty z USA a 312PB od GMP dokonce 4806,37 Kc, opet vcetne posty z USA, pricemz je zajimave, ze 312PB bylo o 5 USD drahsi nez 330 P4 a presto vylso 312PB levneji diky kursu CZK vuci USD.No a kolik jsi dal za GMP 330 P4.Nechceš mě snad tvrdit,že tě stálo míň jak 5500 kč
Co chystáte? (aneb co je na cestě)
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Co chystáte? (aneb co je na cestě)
..no tak o kousek
.A co se týká vyšších cen třeba za soutěžní AA-tak už jsou to sběratelské rarity a kdo si to nekoupil začátkem století,tak prostě pokud to chce do sbírky teď,musí zaplatit cenu,jaká je na trhu.Dokonce jsem viděl tohoto Myšáka na eBayi za cca 12500 bez poštovného a taky se prodal 

Po dlouhém a usilovném mozkovém hloubání a dloubání jsem nakonec zvolil první barevnou variantu. Podle mě je nejvíce "sexy"

jaký barvy si měl na výběr?
Váhal jsem mezi právě vyšlou oranžovou a zda-li mám počkat na tu další barvu (tmavě hnědá metalíza). Pak tady ještě bude ta zelená, kterou byl nalakován prototyp na výstavě, ale nad tou jsem ani neuvažoval.
podle mě si volil správně
a liší se i barvou interiéru?

a liší se i barvou interiéru?
To jsem nezkoumal....Interiéry moc neřeším
Teď přemýšlím zase jakou barevnou variantu Jaguar E-type V12 od AA. Na 90% půjdu do zelené, i když je nejdažší. A pak k nim pořídím jeho mladší brášky, které AA avizovalo (na tenhle rok??
) Tam už barvu nechci moc řešit, ty modely prostě CHCI 

Teď přemýšlím zase jakou barevnou variantu Jaguar E-type V12 od AA. Na 90% půjdu do zelené, i když je nejdažší. A pak k nim pořídím jeho mladší brášky, které AA avizovalo (na tenhle rok??

..no, černý interiér tolik nevynikne, jinak je to fakt asi jedno
Nemáš nějaké foto své sbírky? Líbí se mi tvé modely, máš dobrý vkus
Taky mám rád tohle období..

Nemáš nějaké foto své sbírky? Líbí se mi tvé modely, máš dobrý vkus

Bohužel, nemám......moje sbírka je velice skromná co do počtu. Tuším 12 modelů.....já se totiž neustále hledám
, teď jsem se zbavil nějakých amerik, připadalo mi to jako pěkný mišmaS. Protože jsem vellice, velice limitovaný místem, nemůžu se nijak rozvášňovat. Takže u mě zatím vyhrávají Austin Healey, Jaguar E-type, Alfy Romeo, MG, Lamborghini, Citroen DS a Toyota 2000 GT. Období 1950 do maximálně 1975. A chci přibrat i závodní kusy. A samozřejmě preferuji kvalitu nad kvantitou..... 

já teda ameriky taky moc nemusím.. Snad krom starýho Mustanga a Mustang Shelby.. Za to ty angličany co si jmenoval nebo Alfa Romeo ty se líbí i mě..
Ale nejvíc si mě potěšil DS-kou
Jaký model máš?
Ale nejvíc si mě potěšil DS-kou