Editions Atlas Collections 1:43
Re: Editions Atlas Collections 1:43
Zdravim. Tak Tatru mam uz doma aj ja. Je s pevnou korbou. Prisla niekomu na Slovensku vyklapacia?
Nemohol by mi niekto naskenovat letak s tej Tatry ktory bol u nas nas V SR? Dik.
Na ebay se objevila tahle Tatra + IFY.
(nefunkční link odstraněn adminem)
No,máme se na co těšit!
na druhé fotce s tatrou je v pozadí vidět valník k Ifě ,ten by se mi mooooc líbil! 

Marku, ja by som povedal, že ani nie, to si prerobil predávajúci sám 

Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
Tak to jo.No,to je jedno,budu se držet závodniček! 

a aj cena je "ľudová" (nefunkční link odstraněn adminem)
Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
-
Tak ako píše Easy DaviD, sú to prerobené modely Atlas, má to predávajúci napísané v texte. Cena na naše pomery je "ľudová", pre nemca bežná cena. Na fotkách má predajca viac upravených modelov. Videl som už na ebay v dražbe prerobenú IFU s vlekom a fekál. cena sa vyšplhala na 100 €.
Má to udělaný pěkně,to se zase musí uznat!
Jinak doufám,že v české republice vyjde také od Atlasu Trabant s obytným vlekem za 129Kč jako vyšel v Německu,resp.když tak nad tím přemýšlím,tak u nás asi vyjde jiný model z této kolekce.
Jinak doufám,že v české republice vyjde také od Atlasu Trabant s obytným vlekem za 129Kč jako vyšel v Německu,resp.když tak nad tím přemýšlím,tak u nás asi vyjde jiný model z této kolekce.
Scan Ti je zbytočný Tu máš jeden z osobných kódov - z letáku - 271622 27004 a objednaj to na http://www.order-atlas.com a daj krajinu Slovenčina (takto blbo to tam je)elixir píše:Nemohol by mi niekto naskenovat letak s tej Tatry ktory bol u nas nas V SR? Dik.