WRC - není co víc dodat
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: WRC - není co víc dodat
Nemám, tak nejak som sa zľakol toho čelného skla a krídla a zmierujem sa s tým, že to ostane v pôvodnom stave......hurvajs píše:Díky Maroši,myslím že se AA fakt povedla.No taky jsme se na ní načekaliTy už ji máš odekálovanou??

Přidávám svůj názor k dekálům na rally Audiny. Pokud by tam nebyl ten technologický problém s čelním sklem a především se zadním křídlem, možná bych také šel do dekálů. Ale takhle jsem se rozhodl, že ne. Rozhodně dám přednost mít alespoň originální model AUTOartu, než částečně odekálovaný a částečně ne paskvil, který není ani originál AA ani věrným zobrazením cigaretové reklamy.
A nakonec, kdybych měl řešit na všech svých závodních modelech jestli tam náhodou nechybí nějaká ta či ona reklamní nálepka, ať už na cigaretové téma, nebo nějaká úplně jiná, tak bych se z toho zblbnul. A stejně bych všechny ty nálepky nikdy nesehnal.
A nakonec, kdybych měl řešit na všech svých závodních modelech jestli tam náhodou nechybí nějaká ta či ona reklamní nálepka, ať už na cigaretové téma, nebo nějaká úplně jiná, tak bych se z toho zblbnul. A stejně bych všechny ty nálepky nikdy nesehnal.
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Dalibore,plně s tebou souhlasím,že dekály(v tomto případě HB)bud všude nebo nechat tak 

Libore, tož to jsi mě celkem překvapil.
Myslel jsem, že skalní rallysti vesměs souhlasit nebudou.
Ale mě se i takhle Audinky líbí, ještě by to chtělo S-jedničku a byl bych zcela uspokojen.
Verze s Pikes Peaku by byla už jen takovým bonusem navíc.

Myslel jsem, že skalní rallysti vesměs souhlasit nebudou.
Ale mě se i takhle Audinky líbí, ještě by to chtělo S-jedničku a byl bych zcela uspokojen.
Verze s Pikes Peaku by byla už jen takovým bonusem navíc.
Na vedlejším foru píší,že by to šlo snad opatrně sundat lakem na nechty,ale sám bych se toho bál.Na druhé straně jistě existuje zaručený způsob jak tento nesoulat odstranit.Velmi by mne zajímalo jak to asi udělali s dealerskou verzi zda se jedná o konverzi nebo už přímo o tovární grafiku.Podle mne hábéčka přibližují model více realitě a dávají mu zcela jiný rozměr.Absence na skle a křídle je technický detail na první pohled ani nepostřehnutelný.Jak jsem četl na jenom zahr. foru,pro ortodoxní wrcaře je to jako mít jen půl auta.
(nefunkční link odstraněn adminem)
Tak takhle učitě ne.
Tak takhle učitě ne.
Tak jsem pro jednoho kolegu pořídil od Sparku Porsche 911 R z Tour de France 1969 a musím říct,že model vypadá lépe než na fotkách.Akorát kola by mohla být o "palec" menší a nemělo by to chybu.Tak pokud na něho narazím za rozumnou cenu,tak do něho asi půjdu.

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
ta Ascona od Sunstaru nevypadá vubec zle,co říkáte??

No nechci Ti brát Libore iluze,ale poslední dobou jsem nic horšího neviděl-je to jak hodně špatný Solido nebo Yatming 
Podívej se na foto skutečného auta.U modelu móóóc malý kola a ještě k tomu hodně "utopený"

Podívej se na foto skutečného auta.U modelu móóóc malý kola a ještě k tomu hodně "utopený"
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato,ještě jsem ho neporovnával,ale chci znát tvuj duvod
Na druhou stranu jsem rád,že vyšel opět nový typ rally auta