WRC,Rally 1/43
Re: WRC,Rally 1/43
Dobry den
Chtel bych pozdravit vsechny sberatele modelu. Jsem tady uplny novacek a rad bych od vas radu. Rad bych zacal sbirat modely rally 1:43. Chtel bych zacit Skodovkama a modely Romana Kresty. Pak sbirku rozsirit o nejslavnejsi modely rally. Drive jsem sbiral modely Ferrari 1:18,ale ty ceny uz jsou pro mne vysoke. nejde kazdy mesic kupovat model za 5 az 8tis.korun. Tak jsem to zabalil. Chtel bych radu Jak a kde nakupovat at se nenapalim,tak jak se to parkrat stalo,kdyz jsem kupoval modely Ferrari. Dekuji za kazdou radu a preji pekny den vsem. Varmuza David
davidek13@seznam.cz

Chtel bych pozdravit vsechny sberatele modelu. Jsem tady uplny novacek a rad bych od vas radu. Rad bych zacal sbirat modely rally 1:43. Chtel bych zacit Skodovkama a modely Romana Kresty. Pak sbirku rozsirit o nejslavnejsi modely rally. Drive jsem sbiral modely Ferrari 1:18,ale ty ceny uz jsou pro mne vysoke. nejde kazdy mesic kupovat model za 5 az 8tis.korun. Tak jsem to zabalil. Chtel bych radu Jak a kde nakupovat at se nenapalim,tak jak se to parkrat stalo,kdyz jsem kupoval modely Ferrari. Dekuji za kazdou radu a preji pekny den vsem. Varmuza David
davidek13@seznam.cz
Pri pohľade na ten Kit Car som zajásal, no potom som si všimol od koho je post a prišla studená sprcha   - ak bude od toho istého výrobcu ako máš aj tie 130RS a ostatné - cena rozhodne nezodpovedá kvalite, no pri tejto Felde by som sa rád mýlil
  - ak bude od toho istého výrobcu ako máš aj tie 130RS a ostatné - cena rozhodne nezodpovedá kvalite, no pri tejto Felde by som sa rád mýlil   .
 .

- ak bude od toho istého výrobcu ako máš aj tie 130RS a ostatné - cena rozhodne nezodpovedá kvalite, no pri tejto Felde by som sa rád mýlil
  - ak bude od toho istého výrobcu ako máš aj tie 130RS a ostatné - cena rozhodne nezodpovedá kvalite, no pri tejto Felde by som sa rád mýlil   .
 .Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
No i já na tom pracuji...
(nefunkční link odstraněn adminem)

http://sewellel.webnode.cz/
Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
						Inzerát:
" Vyměním sekundové lepidlo za třísekundové.
Zn.: Nestíhám lepit ! "
 super. Budeš tento transkit aj rozmnožovať, alebo ho máš iba pre vlastnú potrebu?
 super. Budeš tento transkit aj rozmnožovať, alebo ho máš iba pre vlastnú potrebu?Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek
						- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
myslím,že jestli to bude k světu a podaří se to,tak to Jirka určitě hodí do placu  

- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Opět nějaká malá uprava,tentokrát Octavie WRC od Kadenu.Bohužel chybí rámy,na ty (zatím) nemám nervy.Více foto na mých stránkách   

- 
				mistrvletu
ahoj  
takle jsem dělal škodu octavia kit car jeto kaden
vice http://skodovkymistra2.mypage.cz/

takle jsem dělal škodu octavia kit car jeto kaden
vice http://skodovkymistra2.mypage.cz/
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Díky Dane.Dodělal jsem konečně další model,opět Octavia WRC tentokrát z Portugalské rally 1999.Je to postavené z méně kvalitní stavebnice tiptop,ale myslím že nevypadá zas tak zle   Více foto opět na mých stránkách
 Více foto opět na mých stránkách

Více foto opět na mých stránkách
 Více foto opět na mých stránkách(nefunkční link odstraněn adminem)
Aj keď je pravda, že EVO I je od SCALA43 urobená lepšie, tak je to aj tak parádny kúsok  , gratulujem.
 , gratulujem.

, gratulujem.
 , gratulujem.Škoda 1:43 a 1:18, Tatra 1:43, rally 1:43 + srdcovky 1:čokoľvek