neválí se doma někomu vrak WRC modelu (volanty, klec, hasičák, kola)
dík
 nemohli by ste mi niekto prosím vyfotiť motor BMW 320 od Minichampsu (1:18)? foto zhora + foto zdola...najlepšie s nejakym pravitkom na fotke aby bolo pekne vidiet rozmery
 nemohli by ste mi niekto prosím vyfotiť motor BMW 320 od Minichampsu (1:18)? foto zhora + foto zdola...najlepšie s nejakym pravitkom na fotke aby bolo pekne vidiet rozmery  ...alebo aspon link k fotkám k tomu motoru v originali alebo PMA modelu...to je tiež BMW M12 ? lebo ani jeho typove označenie nepoznám (lebo M12 v F1-turboére bol 1,5 litory, a neviem či spolu s 2,0 mali rovnaky pôvod)...díki moc
...alebo aspon link k fotkám k tomu motoru v originali alebo PMA modelu...to je tiež BMW M12 ? lebo ani jeho typove označenie nepoznám (lebo M12 v F1-turboére bol 1,5 litory, a neviem či spolu s 2,0 mali rovnaky pôvod)...díki moc  budem stavať tento motor a fotiek + rozmerov na nete nie je práve veľa...mám doma len staručkú stavebnicu od ESCI v 1:24 a prave ten motor neviem nájsť
 budem stavať tento motor a fotiek + rozmerov na nete nie je práve veľa...mám doma len staručkú stavebnicu od ESCI v 1:24 a prave ten motor neviem nájsť  (aj ked toto asi ta najlepsia predloha nebude
 (aj ked toto asi ta najlepsia predloha nebude  )
)
 detaily sa dorobia podla fotiek, ale hlavné rozmery, na to treba pravítko
 detaily sa dorobia podla fotiek, ale hlavné rozmery, na to treba pravítko 

...hmmm ten pocit ked má človek z prednej časti len lem okolo kolies
...hmmm ten pocit ked má človek z prednej časti len lem okolo kolies 

....13 palcové disky, motor - BMW 2,0 (okolo 300 koní) - Sváťa to určite uhádne...otvorená placka, jednomiestna...tieto autá už pretekali skor ako som sa narodil takže tá skôr narodení medzi vami to určite budú vedieť
....13 palcové disky, motor - BMW 2,0 (okolo 300 koní) - Sváťa to určite uhádne...otvorená placka, jednomiestna...tieto autá už pretekali skor ako som sa narodil takže tá skôr narodení medzi vami to určite budú vedieť 
 )chápem že v tejto fáze je to ťažké uhádnuť takže s pribudajucimi fotkami to príde...takže veľa šťastia
 )chápem že v tejto fáze je to ťažké uhádnuť takže s pribudajucimi fotkami to príde...takže veľa šťastia 

na serie že neverím že 603ka je široká 1900 a niečo mm...na zraze historickych aut som stál pri nej a taka široka sa mi nezdala...na tom som sa zasekol, najradšej by som zobral na šírke tak min. 5mm ale bojím sa že by to bolo zle...lebo od šírky auta závisia veľký predný a zadný diel ktore sa vsunú medzi boky...a navyše bola teraz Milliputová kríza, nebolo ho nikde dostať, takže spraviť len tak naneisto tie dva obrovske diely, na to som nemal nervy
 na serie že neverím že 603ka je široká 1900 a niečo mm...na zraze historickych aut som stál pri nej a taka široka sa mi nezdala...na tom som sa zasekol, najradšej by som zobral na šírke tak min. 5mm ale bojím sa že by to bolo zle...lebo od šírky auta závisia veľký predný a zadný diel ktore sa vsunú medzi boky...a navyše bola teraz Milliputová kríza, nebolo ho nikde dostať, takže spraviť len tak naneisto tie dva obrovske diely, na to som nemal nervy