Lamborghini

Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Odpovědět
ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Re: Lamborghini

Příspěvek od ksmotorsport »

Jak jsem řekl,bylo by dobré abys viděl na vlastní oči ten rozdíl LP640 a LP670-4SV...
To je to o čem jsem se tady rozvášnil :-)
A určitě bude zajímavé porovnat v reálu eSVéčko NOREV i s Autoartem.
Fotky trochu zkreslují.Netvrdím že je NOREV lepší! ;)
Víš,když je někdo schopný postavit modely od Buraga vedle modelů od,,slušných,, výrobců,myslím kvalitou,
tak tenhle modely Burago i Maisto určitě předčí.Nebude problém ho prodávat.
Sběratelů pouze vysoce kvalitních modelů jako jsi ty je málo.
Já si modelů od NOREV koupím pět,(to je přibližně půlka ceny jednoho modelu od MR Models)a budu si pomalu ,,tvořit,,různé úpravičky které bych od MR,za tu cenu,NIKDY nekoupil.
Hlavně z důvodu cena kontra kvalita.Například OTTO,to je jinej kanón,tam je vysoká kvalita za perfektní cenu.
Ale do mé sbírky patří všechno co se nabízí v 1:18 od výrobců modelů Lamborghini.(Jedno MR někdy,snad?...) :roll: :lol:

Stevko86
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Stevko86 »

miluem ked vy dvaja sa tu doberáte...to je aspon tu na fóre čo čítať ;)

šo sa týka Norevu celkovo, u mna patrí do medziskupiny :D...cenou nepatri medzi "budget" modely (ani low endy), lebo prekračuje 35-40 eúr, a ani kvalitou sa nepriblizuje k strednej cenovej kategorii (Aa, Kyosho, PMA...)

mimochodom u mna je v tej skupine spolu s Mattelom, Revellom a Welly (myslim ze welly sa v poslednych rokoch dost zlepsili)...nicméňe, keby chlapci od Norevu kus zamakali na ich obvyklych a stale sa opakujucich chybách (zle alebo nedostatocne pochromovane diely, plastovy interier a tie hrozostrasne MALE kolesa...a celkovo aj problemy s kvalitou), tak by aj dobehli stagnujúci PMA

ale kedže som videl na Smallcarse Mercedes E klasse cabrio za 75e (!!!) a minuly tyzden ho kupil v bazari (samozrejme bez krabice, strechy a spatnych zrkadiel) za 6eúr 50, som s tym modelom od Norevu spokojny :D...lebo za povodnu cenu by som ho nekupil nikdy

každý vyrobca ma v katalogu viac alebo menej podarene modely, zalezi iba na tom ci konkurencia ponukne lepsi model (ak vobec...) a ci by clovek dal za to tie peniaze...
modrý Mondial, pekný Mondial :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

No asi každý mluvíme o něčem jiném.Nevím sice,jak je to z kvalitou zpracování,ale tvarově je to bohužel dosti ubohý model.A pokud narážíš na mou sbírku,kde mě ještě nějaký to Bburago a Maisto zůstalo z nákupů v 90. letech,ale už se těchto modelů taky pomalu zbavuji. Ale pokud vezmu nejlepší kousky od Maista z 90. let(Audi z Le Mans,Porsche GT1,Mercedesy CLK GTR a DTM atd.),tak kam se na ně LP 670 od Norevu hrabe,co se týká tvarů modelu v porovnání s realitou.Tady ta norevácká kreatura se opravdu možná hodí tak akorát na předělávku.A ještě jedna taková věc.Je sice pravda,že fotky trochu zkreslují,ale při bočních pohledech je toto zkreslení minimální.A z bočního pohledu je práve nejvíc patrné,jak je model dobrý,nebo špatný.Tak abych to uzavřel-tak předělávej a jelikož seš šikovnej,tak věřím že se ti podaří z toho něco kloudnějšího vykouzlit. :)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Myslím si že potřebuješ ten model do ruky.Možná všechny tři vedle sebe.Potom bychom mohli pokračovat v diskuzi. ;) :)
Moje připomínka na Burago nebyla na tebe,ani nevím že ještě nějaké máš. :shock:
Ale ani já se nebráním levným modelům,když jsou pro mě zajímavé... :roll:
Jinak děkuji za příjemná slova o mých přestavbách.Vím že nejsou nejlepší,stojím na zemi,ale mám z nich radost. :)

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Myslet si můžeš co chceš,ale pochbuji,že mě tahle kreatura projde někdy rukama.U nás na brněnsku říkáme "oko není blbec,oko vidí".Takže mě opravdu stačí ten boční pohled na fotce.No a pořád mě to něco připomínalo, a teď už vím-s těma kolama drážní drezínu. :lol:
No a co se týká Lamb od Norevu,nepamatuji,že by někdo z okruhu mých kamarádů sběratelů a znamých kupoval Lambo od Norevu a pokud ho chtěl koupit,tak jsem mu to rozmluvil. :)

racing18

Příspěvek od racing18 »

Obrázek

Dali.B
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od Dali.B »

Já bych se chtěl pánové zeptat, když je tady ta diskuze o LP670-4 SV... Uvažuji, že ho pořídím, líbí se mi ta China edition, ale někde jsem zazanmenal, že je to snad jenom výstavní kus na autosalon v Pekingu, jinde se zase píše, že jich je 6ks pro čínský trh, někde píšou 10ks, víte o tom něco? Hlavně mě zajímá, jestli je to tedy model produkčního vozu, nebo jenom výstavní kus.
Na druhou stranu číňany zase moc nemusím ;) takže možná to taky skončí u Turqoise Blue.

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Dali.B píše:Já bych se chtěl pánové zeptat, když je tady ta diskuze o LP670-4 SV... Uvažuji, že ho pořídím, líbí se mi ta China edition, ale někde jsem zazanmenal, že je to snad jenom výstavní kus na autosalon v Pekingu, jinde se zase píše, že jich je 6ks pro čínský trh, někde píšou 10ks, víte o tom něco? Hlavně mě zajímá, jestli je to tedy model produkčního vozu, nebo jenom výstavní kus.
Na druhou stranu číňany zase moc nemusím ;) takže možná to taky skončí u Turqoise Blue.
Aby Lamborghini dokázalo exkluzivitu limitované edice, nejenže vznikne pouhých 10 exemplářů, ale také bude každý vůz vybaven plaketkou se jménem zákazníka a číslem daného kousku.

http://www.czechlamborghini.cz/2010/04/ ... urcielaga/

sva57
Kontaktovat uživatele:

Příspěvek od sva57 »

Myslím si že drážní drezína má stejně velká kola v předu i vzadu,asi jako kola na modelu od AA. ;)
Opět jedna perla napsaná na tomto fóru.Tak to jsem nevěděl,že skutečné auto a model od AA mají kola od drážní dresiny a Norev to má správně.
Je vidět,že jsi odborník na pravém místě. ;)
Já vím , že kupuješ špatný modely a snažíš se z nich dělat modely lepší.Ale aspoň netvrď,jak jsou ty špatný modely skvělý. ;)

ksmotorsport
Kontaktovat uživatele:

Opět jedna perla napsaná na tomto fóru.Tak to jsem nevěděl,že skutečné auto a model od AA mají kola od drážní dresiny a Norev to má správně.
Je vidět,že jsi odborník na pravém místě. ;)
Já vím , že kupuješ špatný modely a snažíš se z nich dělat modely lepší.Ale aspoň netvrď,jak jsou ty špatný modely skvělý. ;)[/quote]

Nešlápnul ti někdo na kuří oko???Co to s tebou je?
Znova to musím zdůraznit.Netvrdím,že jsou lepší nežli Autoart nebo jejich konkurence.Psal jsem jak je skvělé že se u konkrétně tohoto modelu tolik zlepšili.
Popsal jsem co si myslím že je na modelu výrazně vylepšené oproti jejich LP640.A psal jsem že si myslím že se chtějí přiblížit AA.A také si myslím že za tu cenu je to skvělej model.
To neznamená že je lepší než AA,a neznamená to že AA je špatný.

NOREV netrefil kola(přesně rozměr gum)nemá koberce,nemá tlumiče na kapotách,jinak zlepšili všechno.Zdražení nepatrné.

Autoart má špatně lakované prahy,víčko nádrže je moc v předu,třmeny jsou všechny žluté(mimo čínu)Zrcátka nemá žádné lambo matové.A ta kola jsou lepší, ale stále to není ono.Kolem zadního kola je moc místa.A plastu je na AA víc nežli na NOREV.Kvalita zpracování a materiálů je jejich standart ale,zdražení je citelné.

Já bych v té fabrice dělat nechtěl.Je to pakárna.Pak nějaký morous mrkne na fotku a... :lol: Vážím si úsilí obou firem,oba modely mají v mé sbírce své místo.Nikoho a nic nejsem oprávněn hanit.Napsal jsem pouze mé postřehy a v návaznosti na ně svůj názor.
Mrzí mě že s tím máš takový problém.

Odpovědět

Zpět na „Sběratelské modely 1/18“