Pro všechny, kdo ještě tento film neviděli, nebo si ho chtějí připomenout, a dokonce v HD kvalitě
Le Mans aj.
Pravidla fóra
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Prosím opravte si obrázky které se špatně zobrazují nebo jsou nefunkční. Jinak budou z příspěvků odstraněny administrátorem.
Re: Le Mans aj.
LeMans - film
Pro všechny, kdo ještě tento film neviděli, nebo si ho chtějí připomenout, a dokonce v HD kvalitě
zde - http://www.youtube.com/watch?v=N-yLSXI1k0U
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
pro "Lemansy" vyšel další vítěz https://www.ck-modelcars.de/sites/produkt.php?id=10016 .......opravdu krásná placička 
PORSCHE 936-77 Winner Le Mans 1977 - Ickx/Haywood/Barth -True Scale Miniatures

Winner Le Mans ALPINE A442 (1978)vs.PORSCHE 936 (1977)

Winner Le Mans ALPINE A442 (1978)vs.PORSCHE 936 (1977)

krásne "placky" Sváťo:-)
- hurvajs
- Kontaktovat uživatele:
Svato jak píše Maroš opravdu krása
. Zřejmě si mě zase s počtem modelu verze Martini poodskočil 
. Zřejmě si mě zase s počtem modelu verze Martini poodskočil Re: Le Mans aj.
936 paráda, snad jednou zaparkuje i u mne. Sváťo byly tam nějaké výhrady k obtiskům, že se prý na hranách otevíratelných dílů odlupují. je to pravda?
Díky Libe,však ty to doženešSvato jak píše Maroš opravdu krása . Zřejmě si mě zase s počtem modelu verze Martini poodskočil![]()
S obtiskama je to vpořádku Dalibore,akorát až tak úplně nedosedají odnímatelné díly,hlavně ten přední ,ale časem se to poddáSváťo byly tam nějaké výhrady k obtiskům, že se prý na hranách otevíratelných dílů odlupují. je to pravda?
FORD GT40 Le Mans 1969-Spark-Vitězná posádka Ickx-Oliver

FORD GT40 Le Mans 1968 vs.1969-Spark

Další foto na mém webu :
FORD GT40 Le Mans 1968 vs.1969-Spark
Další foto na mém webu :